Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PRÁVE TERAZ Vážna nehoda pod Prístavným mostom v Bratislave: FOTO Zrážka štyroch áut

Nehoda pod Prístavným mostom Zobraziť galériu (2)
Nehoda pod Prístavným mostom (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Vážna dopravná nehoda sa stala dnes ráno pod Prístavným mostom v Bratislave. Zrazili sa štyri autá, dodávka ostala prevrátená na streche. Vodiči, rátajte so zdržaním.

Nehoda sa stala dnes ráno, krátko po 6-tej hodine. Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková, vodič na dodávke Iveco prichádzal do kruhového objazdu pod Prístavným mostom od Bajkalskej ulice, kde pravdepodobne nedal prednosť Škode Octavia Combi, ktoré prechádzalo po kruhovom objazde. Následkom nehody došlo k zraneniu troch spolujazdkýň zo škody. "Požitie alkoholických nápojov bolo u oboch vodičov vykonanou dychovou skúškou vylúčené," ozrejnila Mihalíková.

Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia nehody sú predmetom vyšetrovania policajtov Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave. 

Na mieste boli ako prví hasiči

Bratislavskí hasiči zasahujú pri dopravnej nehode štyroch áut a dodávky, ku ktorej došlo dnes ráno na Bajkalskej ulici na kruhovom objazde pod Prístavným mostom. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. Je tam desať hasičov s dvoma kusmi hasičskej techniky, záchranári na dvoch sanitkách a polícia.

PRÁVE TERAZ Vážna nehoda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

"Na mieste sme ošetrili dve ženy. 41-ročná žena utrpela úraz hlavy, druhá 51-ročná žena utrpela poranenie v oblasti hrudníka. Obe sme pri vedomí previezli do Univerzitnej nemocnice v Bratislave, pracovisko Ružinov," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak. Hasiči zároveň na centrálny príjem na Kramároch dopravili ďalšieho pacienta.

Hasiči zasahovali aj v noci pri požiari dvoch áut na ulici Planét v bratislavskom Ružinove. Požiar jedného z nich bol nahlásený vo štvrtok (25.5.) krátko pred 22.30 h, rýchlo sa rozšíril aj na vedľa stojace vozidlo. Hasičom sa podarilo zlikvidovať požiar okolo 1.00 h. Celkovo bolo na mieste deväť hasičov s dvomi kusmi hasičskej techniky. Príčina požiaru zatiaľ nie je známa.

Viac o téme: NehodaPrístavný most
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu