Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena sa chystala do práce, keď otvorila zásuvku a našla... Fuj! Toto by ste v dome mať nechceli

(Zdroj: Getty Images)

BRISBANE – V Austrálii sa vyskytlo mnoho prípadov, keď ľudia zistili, že malé živočíchy sa dostali do najmenších priestorov a znepríjemňovali život majiteľom domu. Podobná situácia sa stala istej žene, ktorá zostala v šoku, keď otvorila zásuvku so spodnou bielizňou.

Austrália je krajina, ktorá je známa množstvom živočíchov, hmyzu, plazov a ďalších druhov. Okrem množstva voľne žijúcich živočíchov sa v uzavretých a chladnejších priestoroch často vyskytuje množstvo drobného hmyzu a plazov, ako sú hady, pavúky, myši a jašterice. Pomerne často sa tieto živočíchy presunú do domovov ľudí, kde vedia narobiť poriadny rozruch. Svoje o tom vie aj Austrálčanka Vicki, ktorá tušila, že sa v jej spálni niečo nachádza, pretože v noci predtým ich rodinné psy neprestali štekať. Napriek tomu to neskontrolovala, ale keď si na druhý deň ráno išla otvoriť zásuvku so spodnou bielizňou, našla v nej medzi oblečením ležať rodinu mláďat, píše denník New York Post.

Spočiatku nevedela prísť na to, čo sú zač, ale neskôr usúdila, že sú to myši alebo potkany. Dodala, že v zásuvke bolo osem malých zvieracích mláďat, ktoré sa chúlili jedno okolo druhého. Ďalej uviedla, že všetky boli bez kožúškov a nemali otvorené oči, čo sťažovalo ich identifikáciu. Vicki prezradila, že sa narodili len niekoľko hodín predtým, ako ich našla. Ani jej rodina nevedela pochopiť, ako sa matka týchto potkanov mohla dostať do zásuvky.

K incidentu sa pre médiá vyjadrila aj Vickiina dcéra. Prezradila, že jej mama je veľkou milovníčkou prírody a dokonca by aj komáre odniesla do nemocnice. Podľa správ Vicki potom všetky mláďatá vložila do krabice od topánok a odniesla ich na veterinárnu kliniku. Personál si tiež nebol istý, o aký druh zvierat ide, keďže to boli novorodenci. Mláďatá preto odovzdala klinike, ktorá sa o ne riadne stará.

Viac o téme: ZásuvkaMyšPotkanMláďatáAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu