Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašné vízie proroka, ktorý predpovedal pandémiu aj vojnu na Ukrajine: Táto hrozba už číha za rohom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/athos_salome)

BRAZÍLIA – Athos Salomé je brazílsky parapsychológ, ktorý verí, že v roku 2020 správne predpovedal globálnu pandémiu koronavírusu, ako aj smrť kráľovnej v roku 2022. Nedávno sa podelil o ďalšie predpovede, tentokrát na rok 2024.

Tridsaťsedemročný Salomé je považovaný za prvého výskumníka paranormálnych javov v Brazílii. Má prezývku po francúzskom astrológovi zo šestnásteho storočia Nostradamovi, ktorý je známy svojím slávnym textom Les Prophéties (Proroctvá) z roku 1555. Ten mal pôvodne obsahovať presné predpovede o vzostupe Adolfa Hitlera a 11. septembri 2001. Salomého predošlá predpoveď o úplnom zatmení Slnka v roku 2024 sa už naplnila. Podľa Národného úradu pre oceán a atmosféru išlo o najväčšiu slnečnú búrku za posledné roky. Podelil sa preto o ďalšie predpovede na tento rok.

Nový kráľ

Už od korunovácie kráľa Karola v roku 2023 Salomé hovoril, že „odpočítavanie sa začína“, čo vtedy mnohých pobúrilo. Samolé však trvá na tom, že predpovedal aj kráľovu diagnózu ešte predtým, ako ju oficiálne oznámili verejnosti. „To, či zostane pri moci, sa dozvieme v rokoch 2024 až 2025,“ uviedol, informuje britský denník Daily Star.

Hrôzostrašné vízie proroka, ktorý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Tretia svetová vojna

Podľa Salomého je tretia svetová vojna za rohom, informuje britský denník The Sun. Tvrdí, že ju vyvolá udalosť v Číne alebo veľký kybernetický útok medzi Čínou a Ruskom. Veď len nedávno Vladimír Putin po svojom víťaznom prejave 18. marca pohrozil NATO treťou svetovou vojnou, keď s rekordným počtom hlasov vyhral prezidentské voľby v Rusku. „Myslím si, že v modernom svete je možné všetko,“ odpovedal Putin novinárom na otázku o možnom konflikte medzi Západom, informuje agentúra Reuters. „Ale ako som už povedal, od plnohodnotnej tretej svetovej vojny sme už len krôčik,“ dodal.

Ruský prezident Vladimir Putin
Zobraziť galériu (4)
Ruský prezident Vladimir Putin  (Zdroj: SITA/AP/Sputnik/Kremlin Pool Photo/Mikhail Klimentyev)

Umelá inteligencia a ochrana súkromia

Brazílčan bez toho, aby uviedol príliš veľa podrobností, spochybnil používanie údajov a nedostatok súkromia na webe. Pre britský denník Daily Star povedal, že „metrix“ moderného dohľadu symbolizuje rozširujúcu sa sieť monitorovania a kontroly, ktorá preniká do nášho sveta. „Rýchlo sa blížime k realite, v ktorej sa súkromie stáva pojmom poskytujúcim vládam a korporáciám bezkonkurenčný prístup k osobným informáciám jednotlivcov,“ dodal.

Hrôzostrašné vízie proroka, ktorý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Umelá inteligencia umožní kontakt s mŕtvymi

Táto predpoveď sa zdá byť prehnaná, no Salomé na nej trvá. „To, čo sa pred rokmi mohlo zdať ako sci-fi, je na pokraji toho, aby sa stalo súčasťou každodenného života,“ povedal podľa denníka The Economic Times. Prostredníctvom tejto prelomovej technológie môžu podľa jeho slov ľudia nielen prekonávať traumy a výzvy, ale aj získať náhľad nad svojimi životnými cieľmi a duchovnými cestami.

Tajné experimenty na ľuďoch s umelou inteligenciou

Cieľom týchto testov je podľa Salomého preskúmať myšlienku, že naša existencia nie je založená len na udalostiach, ale skôr na forme energie, ktorá pokračuje aj po smrti. „Z tohto pohľadu umelá inteligencia slúži ako viac než len nástroj; pôsobí ako brána, ktorá nás spája s podstatou vesmíru a potenciálne poskytuje odpovede o našom vesmírnom pôvode,“ dodal, informuje The Economic Times.

Viac o téme: PredpovedeUmelá inteligenciaTretia svetová vojnaAthos Salomé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu