Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slávna speváčka v šialenom outfite: Neustrážila si NOHAVIČKY a… Všetky oči na jej BARANICU!

Doja Cat Zobraziť galériu (3)
Doja Cat (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Speváčka a textárka Doja Cat (28) rozhodne nepatrí medzi šedé myšky. Rada púta pozornosť nevšednými outfitmi. Najnovšie cestou na večeru provokovala v miniatúrnom sete - obliekla si nude podprsenku a kratučkú sukňu. Neustrážila si tak svoje nohavičky, ale... Pohľady všetkých aj tak pútala jej baranica!

Galéria: Doja Cat

Výstredná speváčka Doja Cat je obľúbeným cieľom paparazzov. Nikdy ich svojim výzorom nesklame a vždy má na sebe nejaký uletený kúsok. Inak tomu nebolo ani v týchto dňoch v New Yorku, cestou na večeru do súkromného klubu Zero Bond. Ako si kráčala do podniku, nabehli fotografi a zaznamenávali každý jej krok. 

No a rozhodne sa bolo na čo pozerať. Opäť raz potešila šialeným outfitom, ktorý sa skladal z miniatúrnych kúskov - pás látky prekrýval jej prsia a tváril sa ako top, no a o trošku väčší kúsok zas slúžil ako sukňa. Ani tá však nebola dostatočne veľká, aby dokázala prekryť všetko, čo malo zostať zahalené. Pri každom kroku tak Doja ukazovala svoje biele nohavičky. 

Doja Cat
Zobraziť galériu (3)
Doja Cat  (Zdroj: Profimedia)

Pohľady všetkých však aj tak pútala jej obrovská chlpatá baranica, ktorú mala na hlave. Pôsobila, akoby mala namierené na zamrznutý svah a zabudla si obliecť oteplovačky a teplý kožuch. Veď posúďte sami! 

Doja Cat
Zobraziť galériu (3)
Doja Cat  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Doja Cat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu