Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Smútok slávneho herca: Zomrel jeho kaskadér (†47)… Zverejnil emotívnu reakciu!

Chris Pratt Zobraziť galériu (3)
Chris Pratt (Zdroj: SITA)

ORLANDO - Počas včerajšieho dňa zasiahla filmový svet smutná správa o smrti kaskadéra Tonyho McFarra (†47), ktorý sa objavil vo viacerých známych filmoch namiesto hereckých hviezd. Jednou z nich bol aj Chris Pratt (44), ktorý sa k tejto udalosti vyjadril na svojich sociálnych sieťach.

McFarra sa objavil vo viacerých známych filmoch, ako sú napríklad Jurassic World, Ant-Man and the Wasp či The Darkest Minds. V nich pred kamerou zastúpil aj niekoľko svetoznámych hviezd a jednou z nich je aj Chris Pratt.

Počas včerajšieho dňa však TMZ informoval o tom, že známy kaskadér zomrel. Smutnú správu potvrdila jeho matka, ktorá uviedla, že jeho smrť bola nečakaná a prišla v jeho dome v Orlande. Žiadne ďalšie detaily zatiaľ nie sú známe. 

O tejto smutnej udalosti sa dozvedel aj spomínaný Pratt, ktorý sa s ním rozlúčil prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram, kde napísal emotívny odkaz.

„Zo správy o smrti môjho kamaráta a kaskadéra Tonyho McFarra som zronený. Robili sme spolu na niekoľkých filmoch. Hrali sme golf, pili whiskey, fajčili a trávili sme na natáčaní nekonečné hodiny," napísal herec. „Bol to džentlmen a profesionál. Všetkým bude chýbať. Moje modlitby patria jeho priateľom, rodine a hlavne jeho dcére," doplnil Pratt.

Smútok slávneho herca: Zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Ch.P.)

Smútok slávneho herca: Zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Ch.P.)

Viac o téme: Chris Pratt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu