Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Promi mamička si dopriala oddych: Takto vyzerá v plavkách pár mesiacov po pôrode!

Sienna Miller a Oli Green Zobraziť galériu (4)
Sienna Miller a Oli Green (Zdroj: SITA)

KOSTARIKA - Herečka Sienna Miller (42) začiatkom tohto roka potvrdila, že je z nej už dvojnásobná matka. Svojmu 27-ročnému partnerovi menom Oli Green porodila dcérku. V uplynulých dňoch si novopečení rodičia dopriali oddych. Paparazzom sa ich totiž podarilo nafotiť na pláži v exotickej Kostarike.

Sienna Miller je spokojná a šťastná. K 10-ročnej dcére Marlowe jej začiatkom tohto roka pribudla ďalšia princeznička. Otcom staršieho z dievčat je herec Tom Sturridge, druhú dcérku porodila mladšiemu Oli Greenovi, ktorý sa taktiež venuje herectvu. 

Galéria: Sienna Miller

Ako blondínka v rozhovore pre Vogue prezradila, druhé tehotenstvo nebolo plánované. „Mala som veľké šťastie. Nesnažila som sa otehotnieť,” poznamenala krásna Sienna. Tá už musela čeliť nielen poznámkam o tom, že má mladšieho partnera, ale ľudia ju komentovali aj pre to, že je tehotná po 40-tke. Zároveň ale dodala, že sa cítila byť psychicky viac pripravená, než pri prvom tehotenstve. 

Popri rodičovských povinnostiach však Sienna nezabúda ani na to, aby si našli chvíľku pre seba aj s partnerom. Bulvárnym fotografom sa ich podarilo zvečniť na pláži, ako si užívali oddych a spoločné chvíle. Herečka mala na sebe dvojdielne fialové plavky, v ktorých vyzerala skvele.

Sienna Miller a Oli Green
Zobraziť galériu (4)
Sienna Miller a Oli Green  (Zdroj: Profimedia)

Ako vidno, po nedávnom tehotenstve jej ešte trošku zostalo bruško, čo nepochybne uteší mnohé novopečené mamičky. Sienna podľa všetkého patrí k tým ženám, ktoré sú si vedomé, že všetko potrebuje svoj čas. Rovnako tak aj zhadzovanie popôrodných kilogramov. 

Sienna Miller a Oli Green
Zobraziť galériu (4)
Sienna Miller a Oli Green  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Sienna MillerOli Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu