Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

TRAGÉDIA! Český spevák ušiel z nemocnice: SAMOVRAŽDA na rovnakom mieste ako Bartošová (†48)!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Petr Topič / iDNES.cz / Profimedia)

UHŘÍNĚVES - Český šoubiznis cez víkend vystrašila správa o nezvestnosti speváka Miroslava Imricha (†71) z rockovej kapely Abraxas. Hudobník ušiel z nemocnice, kde bol hospitalizovaný. Polícia ho hľadala aj pomocou vrtulníka s termovíziou. Najväčšie obavy sa naplnili - spáchal samovraždu. Na rovnakom mieste ako Iveta Bartošová (†48)!

Cez víkend české médiá obletela správa, že je vyhlásené pátranie po 71-ročnom spevákovi Miroslavovi Imrichovi. Hudobník z rockovej kapely Abraxas či skupiny Tango bol hospitalizovaný v jednej z pražských nemocník, odkiaľ ale ušiel. Policajti po ňom v piatok večer vyhlásili pátranie. 

„Do pátracej akcie po 71-ročnom pacientovi, ktorý odišiel z nemocnice, boli nasadené desiatky policajtov, povolaný bol tiež vrtuľník s termovíziou,“ povedal pre novinky.cz policajný hovorca Richard Hrdina. A najväčšie obavy sa naplnili. 

Imricha našla posátka helikoptéry na železničnej trati medzi pražskou Uhříněvsí a Kolovratmi, len kúsok od mieste, kde o svoj život prišla aj Iveta Bartošová. Podľa informácií Noviniek, zomrel rovnako ako speváčka, po zrážke s vlakom. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Miroslav ImrichAbraxas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu