Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Mira Šmajdu skoro VYSTRELO: Išiel len na toaletu a... Zostal uväznený!

Ivana Regešová a Miro Šmajda na media párty Markízy Zobraziť galériu (2)
Ivana Regešová a Miro Šmajda na media párty Markízy (Zdroj: Tv Markíza, Ján Zemiar)

PRAHA - Tak toto ju skutočne bizár! Mira Šmajdu si určite pamätáte ako účastníka Česko-Slovenskej Superstar z roku 2009. Dostal sa až do samotného finále a nezameniteľný bol nielen vďaka svojmu chrapľáku, ale aj extravagantnému imidžu. Ten je síce už dávno fuč, no známy blondiak je stále verný muzike. A cestou z jedného z posledných koncertov... To ani nie je možné!

Galéria: Galéria Miroslav Šmajda

Miroslav Šmajda v posledných rokoch vystriedal niekoľko kapiel, no aktuálne pôsobí v českom zoskupení Walda Gang. Spoločne s touto populárnou kapelou absolvovali počas jedného dňa až dva koncerty. Ako to už býva, cesta z podujatí je častokrát dlhá, no a občas sa stane, že si človek potrebuje skočiť na toaletu. 

To však Miro nemal robiť. Keď si z auta vybehol na pumpu, kde si chcel uľaviť... Nuž, to sa mu síce podarilo, no z budovy pumpy sa už dostať nevedel. Personál ho tam totiž zamkol a keď sa chcel dostať von, zamestnancov tam zrazu nebolo. A tak sa zúfalý muzikant lepil na dvere a celú túto situáciu zachytil jeho kolega z kapely. 

Miro potom toto video zverejnil aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Prečo nebyť hotový po dvoch koncertoch... A ešte byť zamknutý o tretej ráno na benzínke. Veď jasne, pani pokladníčka nech si robí kľudne papiere v kancelárii," okomentoval spevák, ktorý sa napokon z pumpy šťastlivo dostal, keďže avizoval, že fanúšikovia ho uvidia aj na ďalšom koncerte. 

Mira Šmajdu skoro VYSTRELO:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.Š.)

Viac o téme: Miro Šmajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu