Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pikantný TRAPAS porotkyne z Nákupných maniačok: Z kufra jej na letisku vypadla EROTICKÁ HRAČKA!

Porotkyňa z Nákupných maniačok Ema Fajnor Zobraziť galériu (3)
Porotkyňa z Nákupných maniačok Ema Fajnor (Zdroj: Instagram E.F.)

BRATISLAVA - Porotkyňa z jojkárskych Nákupných maniačok Ema Fajnor (26) si aktuálne užíva dovolenku pri mori. No hneď v úvode svojho výletu si vyrobila pikantný trapas. Na letisku ju totiž vyzvali, aby otvorila svoj kufor. Rozzipsovala ho a... Ups, vypadla jej z neho erotická hračka!

Galéria: Ema Fajnor

Hoci väčšina Slovákov sa na dovolenku chystá až v lete, Ema Fajnor si oddych pri mori dopriala už teraz. V týchto dňoch spolu so svojimi kamarátkami odletela do exotiky, kde si plánuje užiť zaslúžený pokoj. Hneď v úvode tohto dámskeho výletu sa jej však podarilo vyrobiť pikantný trapas... Priamo na letisku a pred zrakmi všetkých ľudí. 

Keď ju totiž kontrola vyzvala, aby ukázala obsah svojho kufra, po rozzipsovaní ju aj pracovníka letiska čakalo prekvapenie - z batožiny totiž na zem vypadla erotická pomôcka. „Je 4:44 ráno a zobrali mi kufor na kontrolu, že ho mám otvoriť. A na týpka hneď vypadol satisfyer (erotická pomôcka, pozn. red.) na nohy a ja že "ďakujem, dobré ráno,“ opísala v príbehu na sociálnej sieti Instagram zahanbená porotkyňa. 

„To mám za to, že som bola lenivá vybrať si laptop, no...“ dodala s tým, že ju na pribalenie šteklivej hračky do batožiny nahovorila jej kamarátka. Nech to bolo akokoľvek, na prekvapený výraz zahanbenej Emy Fajnor bude pracovník letiska spomínať zrejme ešte veľmi dlho. 

Pikantný TRAPAS porotkyne z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram E.F.)

Viac o téme: Nákupné maniačkyEma Fajnor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu