Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Liv Bielovič bez mejkapu: Veď vyzerá ako Jasmina Alagič!

Liv Bielovič
Liv Bielovič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Najnovšou fotkou vyrazila dych! Liv Bielovič sa pochválila tým, ako vyzerá bez mejkapu. Aj vám pripomína moderátorku Jasminu Alagič?

To, že sa niektoré celebrity na seba podobajú nie je žiadnym tajomstvom. Spomedzi všetkých môžeme spomenúť napríklad Margot Robbie a Emmu Mackey, Brittany Murphy a Lili Reinhart či Natalia Dyer a Timothée Chalamet. Ale to, že máme aj na Slovensku dvojníčky?!

Galéria: Liv Bielovič

Liv Bielovič sa na sociálnej sieti pochválila fotkou bez mejkapu. „Chaos máme niekedy nielen v živote, ale aj ráno na hlave. Som po zobudení ako každá iná žena,“ zverila sa. Spánok, ako priznala, je pre ňu alfa a omega a nerada sa ho kvôli práci vzdáva. „Nie perfektná, ale štastná, vyspinkaná. A to je najviac. Mať pravidelný spánkový režim je pre mňa veľmi dôležitá rutina, ktorá ak má ísť bokom kvôli práci, ťažko sa jej na čas vzdávam," pokračovala. No a pozornejšiemu oku jej fanúšikov neuniklo, že sa na najnovšom zábere podobá na moderátorku Jasminu Alagič. „Tu sa podobáš na Jasminu,“ poznamel istý muž. „Presne! Aj ja som si hneď pomyslela,“ dodala zase žena. Tak čo, súhlasíte s nimi?

No a fanúšikov možno šokovali aj jej ďalšie slová. V noci sa jej totiž snívalo s jej hereckým kolegom Tomášom Maštalírom! „Ja sa občas desím toho,čo sa mi bude snívať,keď pôjdem spať. Dnes sa mi snívalo s kolegom Maštalírom. Vôbec som naňho nemyslela,no votrel sa do mojej snovej priazne," priznala. To je ale náhoda, no nie?

Viac o téme: Jasmina AlagičLiv Bielovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu