Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bývalá farmárka v rukách lekárov: Horúčky ju priviedli do nemocnice!

Exfarmárka skončila v nemocnici! Zobraziť galériu (7)
Exfarmárka skončila v nemocnici! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Slovensko a vôbec celý svet prežíva jednu z najťažších pandémii. Každý sa snaží chrániť svoje zdravie najviac, ako sa dá. I tak však niektorí končia v nemocnici. To je aj prípad bývalej farmárky z poslednej série markizáckej reality šou Ivety Maászovej (45). Kvôli horúčkam sa totiž musela zveriť do rúk lekárov.

Bývalá farmárka, ktorá sa takmer prevarila do finále Farmy 11, si pobudla niekoľko posledných dní v nemocnici. Ivetu Maászovú skolili horúčky. Pri momentálnej situácii ju však nikde nechceli vyšetriť preto, že má horúčku, čo predstavuje jeden z príznakov koronavírusu. Exmarkizáčka tak musela nájsť iný spôsob, ako sa jej dostane zdravotnej starostlivosti.

Galéria: Exfarmárka Iveta Maászová

„Dostala som horúčky a nakoľko vás s teplotou nikde nevyšetria, musela som volať na 155,” napísala na sociálnej sieti Iveta, ktorá strávila posledné dni na nemocničnom lôžku. Našťastie však Západniarka nechytila vírus, ktorého sa všetci boja ako čert kríža.

„Dobrá správa je, že na Covid som negatívna, mám iba zápal horných močových ciest, čo sa prelieči antibiotikami,” prezradila svoju diagnózu, ktorú sa v rámci možnosti snažila zľahčiť. I keď zápal rozhodne nie je žiadna sranda.

Farmárka, ktorú cez víkend prepustili z nemocnice, sa však obracia na ľudí s prosbou. „Priatelia, buďte na seba mimoriadne opatrní a dodržiavajte všetko, čo treba, lebo v nemocnici je to úplne šialené... Zdravoťáci, pred vami klobúk dole, nezávidím vám,” zložila poklonu lekárom a sestričkácm.

Iveta Maászová skončila v nemocnici!
Zobraziť galériu (7)
Iveta Maászová skončila v nemocnici!  (Zdroj: Instagram I.M.)

Viac o téme: Iveta Maászová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu