Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Havarijný stav cesty v Trnave okamžite uzavrel časť Ulice Jána Bottu

(Zdroj: Getty Images)

TRNAVA - Z dôvodu havarijného stavu cesty, ktorý odhalila inštalácia vodovodných prípojok, musela byť urgentne od štvrtka od 18.00 h uzavretá časť frekventovanej Ulice Jána Bottu v Trnave. Ide o úsek od križovatky so Študentskou po kruhovú križovatku s Ulicou Gejzu Dusíka a Andreja Sládkoviča. Informovala o tom hovorkyňa radnice Veronika Majtánová.

"Uzávera je nevyhnutná, pretože by mohla byť ohrozená bezpečnosť účastníkov cestnej premávky. Chodcov pohybujúcich sa po chodníkoch sa dopravná uzávera netýka," uviedla. Radnica prosí občanov o rešpektovanie pokynov príslušníkov mestskej polície, ktorí budú usmerňovať dopravnú premávku až do umiestnenia dočasného dopravného značenia.

archívne video

Medzi Považím a myjavskými kopanicami sú zrekonštruované ďalšie 4 úseky cesty (Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa)

Aktuálne prebieha monitoring cestnej komunikácie. Ten určí, či bude možné otvoriť jeden jazdný pruh pre osobnú dopravu v smere od kruhovej križovatky. Autobusy mestskej dopravy budú jazdiť obchádzkovou trasou cez Ulicu Andreja Sládkoviča a Petra Pazmáňa na Študentskú. "Pre cestujúcich budú zriadené dve dočasné autobusové zastávky, jedna na Ulici A. Sládkoviča za križovatkou s Ulicou J. Bottu a druhá na Ulici P. Pazmáňa pri križovatke so Študentskou," dodala hovorkyňa. Mesto zároveň prosí majiteľov áut, ktorí parkujú v uvedenej lokalite a na parkovisku pred budovou univerzity, aby svoje vozidlá dočasne presunuli na iné miesto.

Viac o téme: CestaTrnavaUlica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu