Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Végh prestrelil a príde o ďalší kšeft! Spoluprácu s ním ukončí ďalšia značka: TOTO je dôvod

Attila Végh
Attila Végh (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Na bojovníka Attilu Végha sa to valí z každej strany. Najskôr zožal kritiku zo strany fanúšikov po otvorenej podpore Petra Pellegriniho pred prezidentskými voľbami. V dôsledku toho s ním rozviazala automobilka Renault spoluprácu, keďže porušil jeden zo základných bodov v zmluve - byť apolitický. Végh sa v dôsledku toho rozhorčil a v jednom z rozhovorov nešetril ostrou kritikou na adresu jeho kritikov a Pellegriniho protikandidáta Ivana Korčoka. A dôsledky na seba nenechali dlho čakať.

Végh pred prezidentskými voľbami otvorene podporil Petra Pellegriniho, čo sa nestretlo s priazňou viacerých jeho fanúšikov. Ešte väčší rozruch to však prinieslo vtedy, keď jeden z jeho komerčných partnerov – Renault Slovensko s ním ukončil spoluprácu. Skupina Renault je súkromná a apolitická spoločnosť s vlastnými hodnotami, uviedli zo spoločnosti. Végh na to zareagoval, že sa vracia komunizmus.

Automobilkou Reanult sa to však nekončí a spoluprácu so zápasníkom ukončuje aj spoločnosť Pierre Baguette. „Spoluprácu s pánom Véghom nebudeme ďalej predlžovať,“ uviedla spoločnosť Pierre Baguette v komunikácii. „Hoci si ctíme všetky občianske práva zakotvené v ústave, vrátane slobody prejavu, považujeme za nemenej dôležité dodržiavanie kultivovanosti komunikácie na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť, akýmkoľvek spôsobom spojenú so značkou,“ odôvodnila spoločnosť svoje rozhodnutie.

V tomto prípade sú však dôvodom ukončenia zmluvy s Véghom ostré slová na adresu prezidentského kandidáta Ivana Korčoka, ktorého nazval v rozhovore pre českú CNN Prima News „gádžom“. Vy vyhláseniach nešetril ani tých, ktorí ho kritizovali za podporu Petra Pellegriniho. "Tí ľudia sú stratení, zdochliny, všetkých by som ich dobil, ktorí sa do mňa púšťajú. Normálne by som ich vyfackal," vyhlásil.

archívne video

Attila Végh o konci v televízii: NECHÝBA mi to! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Attila VéghPierre BaguetteUkončenie spolupráce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu