Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prerazili dno?! Kotlebovci vytiahli vulgárne billboardy: O lukratívne posty v Bruseli bojujú kampaňou proti EÚ

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

BRATISLAVA – Máme pred sebou ďalšie voľby. K urnám pôjdeme najbližšie už 8. júna, kedy si budeme voliť nových zástupcov do Európskeho parlamentu. Jednotlivé strany už rozbiehajú kampaň. Patrí medzi ne aj Kotlebova ĽS Naše Slovensko. Tá paradoxne v kampani „kope“ do Bruselu, no na druhej strane tam chce poslať svojich ľudí.

archívne video 

ODPORNÉ Kotlebovci prekrúcajú fakty: Líder ĽSNS spojil smrť Žbirku s očkovaním! Zneužili aj ďalší HOAX (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Strana na čele s Marianom Kotlebom chce o hlasy voličov pred eurovoľbami zabojovať aj billboardami, ktoré rýchlo vzbudili pozornosť a ich fotky sa ocitli aj na sociálnych sieťach. Dôvodom je nápis, ktorý sa na nich objavil. Na čiernom pozadí sa totiž okrem prečiarknutej vlajky Európskej únie črtá aj heslo: „Únia nás ničí, pošli ju do ****!“ Zrejme každý znalec slovenského jazyka si poľahky domyslí, aké vulgárne slovo sa do rýmovačky hodí najlepšie.

Prerazili dno?! Kotlebovci vytiahli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit - r/Slovakia)

Na billboarde je tiež výzva adresovaná voličom, aby išli voliť číslo 14. Práve toto číslo prislúcha v blížiacich sa eurovoľbách strane ĽS Naše Slovensko. Paradoxom je, že strana zostavila kompletnú kandidátku a má záujem o lukratívne kreslá europoslancov, no na druhej strane sa priamo na billboardoch o tejto inštitúcii hanlivo vyjadruje.

Viac o téme: EurovoľbyBillboardKotlebovciĽS NS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu