Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kuriózna nehoda v Moste pri Bratislave je hitom internetu: Prišli na Slovensko Transformers? Jednoduché vysvetlenie!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB / Autoolymp)

MOST PRI BRATISLAVE - Tak to sa tak často nevidí. Motoristov a obyvateľov obce Most pri Bratislave zrejme neverili vlastným očiam, keď sa pozreli smerom na samooblužnú čerpaciu stanicu pri novovybudovanom nákupnom centre. Na ceste totiž stálo auto vo veľmi netradičnej polohe. Mnohí si preto začali robiť, že prišli známi Transformers. Vysvetlenie je pritom úplne jednoduché.

Celé sa to udialo v utorok predpoludním v obci neďaleko Bratislavy. Na obľ'úbenej samoobslužnej čerpacej stanici oproti miestnemu družstvu sa totiž stala vskutku kuriózna dopravná nehoda. Pri ceste totiž nákladné auto "zaparkovalo" v naozaj netradičnej polohe - na kufri, v 90-stupňovom uhle, pričom tzv. kokpit bol vo vzduchu. Na problém upozornili bratislavskí policajti s naozaj vtipným titulkom. "Aktuálna informácia: V Moste pri Bratislave sa objavil Transformer." A celá situácia vskutku pripomínala príchod známych "mimozemšťanov" z kultového filmu. 

 

AKTUÁLNA INFORMÁCIA: V MOSTE PRI BRATISLAVE SA OBJAVIL TRANSFORMER 🙂

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, October 4, 2022

Na fotografiách, ktoré kolujú sociálnymi sieťami pritom vidno, že na zemi je už položený kontajner plný štrku. Naďalej je pritom priviazané o vozidlo, ktoré visí vo vzduchu. Z dôvodu nehody bola dokonca neprejazdná cesta na Malinovo a do hlavného mesta, ktorá je hlavným ťahom. Obyvatelia museli obchádzať cez Studené a Tomášov. Krátko pred poludním však dopravu obnovili, keď sa im podarilo havarované vozidlo odstrániť z cesty. Mnohí diskutujúci sa následne začali zamýšľať nad dôvodom celej situácie - kým niektorí tvrdili, že náklad bol zrejme ťažší, ako je povolené a to spôsobilo preváženie auta, iní tvrdia, že si vodič zabudol auto zaistiť tzv. pätkami či podperami. Slováci však nelenili a z celej situácie vyťažili čo najviac - napríklad na vtipných obrázkoch. 

 

Hopla (zdroj Polícia SR - Bratislavský kraj)

Posted by Zomri on Tuesday, October 4, 2022

Kuriózna nehoda v Moste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / tim€ samoobslužná čerpacia stanica)
Kuriózna nehoda v Moste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / tim€ samoobslužná čerpacia stanica)

Viac o téme: Čerpacia stanicaTransformersDopravná nehoda v Moste pri BratislaveKuriózna dopravná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu