Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Bratislavský primátor ohlásil, že má pozitívny test: Matúš Vallo opísal, ako na tom je

Matúš Vallo Zobraziť galériu (2)
Matúš Vallo (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - To, že koronavírus v prípade ľudí nerobí absolútne žiadne výnimky sa potvrdilo aj dnes. Pozitívny test verejnosti ohlásil známy bratislavský primátor Matúš Vallo, ktorý popísal dokonca aj svoj aktuálny stav.

archívne video

VIDEOROZHOVOR Nočný primátor Bratislavy o bezpečnosti mesta aj o tom, odkiaľ sa pozná s Matúšom Vallom (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Testuje sa pravidelne

Primátor to všetko verejnosti prezradil v statuse na sociálnej sieti. "Pravidelne sa testujem. Vo štvrtok bol môj PCR test pozitívny. Som zatiaľ bez príznakov a pracujem z domu. Všetci, ktorí boli v blízkom kontakte so mnou, sú v súlade s vyhláškou Regionálneho úradu verejného zdravotníctva už informovaní. Nerád komunikujem osobné informácie, ale v tomto prípade to považujem za lepšie, aby som predišiel rôznym špekuláciám," prezradil.

KORONAVÍRUS Bratislavský primátor ohlásil,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Matúš Vallo má rád Bratislavu)

Primátor Vallo sa však proti ochoreniu zaočkoval ešte v máji tohto roka, kedy prvú dávku vakcíny dostal na Národnom futbalovom štadióne. Išlo o AstraZenecu. "Očkovanie je jediná cesta z pandémie, v každom prípade, buďme ďalej opatrní!" napísal vtedy v statuse.

Viac o téme: Primátor BratislavaKoronavírusMatúš Vallo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu