Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vdovec Július Sipeky: Prehovoril o Editinej smrti!

Edita Sipeky bývala spoločne so svojou rodinou v tomto dome. Zobraziť galériu (7)
Edita Sipeky bývala spoločne so svojou rodinou v tomto dome.

SENEC – Zlomilo ho to! Cvičiteľka Edita Sipeky (†51) podľahla vo štvrtok popoludní zákernej rakovine. Prehratý boj zasiahol širšiu verejnosť, ale najmä blízku rodinu. Čo nám povedal o tejto nešťastnej udalosti vdovec Július Sipeky?

Keď sme včera navštívili Senec, kde cvičiteľka žila so svojou rodinou, niektorí obyvatelia o jej úmrtí ešte nevedeli. Správou zostali zaskočení. Ako nám vdovec prezradil, smútočné parte rodina nechcela zverejniť.  

V súvislosti so stratou manželky Július pochopiteľne ťažko hľadal nejaké slová. „Čakali sme to už od septembra,“ poznamenal, pričom dodal, že Edita zomrela v nemocnici. Paradoxné je, že ešte začiatkom toho istého mesiaca cvičila so svojimi zverenkyňami. „Vyzerala byť čulá,“ povedal nám na adresu toho správca centra, ktoré Sipeky navštevovala. 

V najťažších chvíľach stoja po boku vdovca jeho dvaja synovia. „Sú tu so mnou. Starší išiel vybavovať veci spojené s pohrebom,“ poznamenal zronene. Ako ďalej dodal, s miestom odpočinku by mohol byť menší problém. „Ešte nevieme, kam ju pochováme. Na starom cintoríne v Senci asi už nebude miesto,“ povedal, pričom rukou kývol smerom k nemu.

Miesto a čas pohrebu teda stále nie sú známe. Ako však Sipeky dodal, obdivovatelia a fanúšikovia Edity budú o poslednej rozlúčke s ňou včas vedieť.

VIDEO: V tomto dome žila cvičiteľka Edita Sipeky.



Sipeky_video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu