Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Astrológ predpovedá rok 2023: Ľudstvo čakajú hrôzostrašné udalosti, radšej nevedieť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images/profimedia.sk)

LONDÝN - Veštec, ktorý správne predpovedal pandémiu koronavírusu, sa podelil s množstvom nových predpovedí na rok 2023. Zdá sa, že nás čakajú ťažké časy. Nielenže bude energetická kríza pokračovať, nepekný rok čaká i na celebrity ako Madonnu či Beyonce a dokonca aj na britskú kráľovskú rodinu.

Londýnčan Nicolas Aujula (37) tvrdí, že predvídal chrípkovú katastrofu v roku 2019, rok predtým, ako svet zasiahla pandémia ochorenia COVID-19. Tiež predpovedal, že Donald Trump prehrá voľby v USA v roku 2020, čo ale nebolo až také prekvapivé. Spomenul aj protesty Black Lives Matter zamerané proti rasovej nerovnosti a policajnej brutalite voči Afroameričanom. 

"Myslím si, že v roku 2019 bola vízia covidu tá najšokujúcejšia. Mal som víziu, že idem na letisko a pracovníkovi som musel dať svoj zdravotný záznam, čo nedávalo žiadny zmysel. Ale samozrejme, stal sa covid a už to zmysel dávalo. Museli sme ukazovať dôkaz o vakcinácii," uviedol Aujula. V tom čase tomu neprikladal veľkú váhu, pretože sa mu vízia zdala trochu pritiahnutá za vlasy. 

 

Nicolas Aujula, a self-proclaimed psychic from London, is always looking ahead. He claims to have predicted back in 2018...

Posted by Seemayo News on Wednesday, December 14, 2022

Nicolas, ktorý sa živí ako terapeut a astrológ, si vraj svoje veštecké schopnosti prvýkrát uvedomil ešte ako veľmi mladý, pričom s pribúdajúcim vekom silneli. Hovorí, že teraz má pravidelné vízie a počíta s tým, že vie, čo máme pripravené na rok 2023. Podľa jeho slov nás čakajú masové záplavy, vypuknutie epidémie malárie a výpadky elektriny v celosvetovom meradle. Tiež si myslí, že by to mohol byť zlý rok pre britskú kráľovskú rodinu. "Myslím si, že jej príjmy a popularita klesnú. Takže môžu predať svoje nehnuteľnosti alebo nejakú prerobiť na hotel," radí Aujula. 

Ako trávi Vianoce najznámejšia kráľovská rodina Británie?
Zobraziť galériu (3)
Ako trávi Vianoce najznámejšia kráľovská rodina Británie?  (Zdroj: Profimedia)

Mnohých nepoteší ani ďalšia predpoveď o tom, že zvyšovanie životných nákladov bude pokračovať. "Ekonomický pokles bude veľmi dlhodobý a môže trvať šesť alebo sedem rokov." To najhoršie podľa samozvaného vizionára príde na konci dekády, pred recesiou, po ktorej sa dá všetko do poriadku. Následne nás ale opäť budú čakať ťažké časy. "Myslím si, že celosvetovo dôjde k dvojitej recesii. V dôsledku toho budeme svedkami straty mnohých pracovných miest a zatvárania spoločností," doplnil. 

Astrológ predpovedá rok 2023:
Zobraziť galériu (3)

Aujula spomenul aj svet šoubiznisu; na filmovom festivale alebo prehliadke cien podľa neho dôjde k hádke mužských celebrít. Madonnu a Beyonce zas údajne čaká nešťastný rok. "Rok 2023 bude pre Madonnu dosť ťažký, mohla by zažiť nejakú smutnú udalosť. Tiež sa domnievam, že Beyonce prechádza miernou zmenou a prechodom vo svojom živote a mohla by začať spochybňovať svoj vzťah," dodal Brit. 

Viac o téme: PredpoveďVeštecNicolas Aujula
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu