Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Českí YouTuberi navštívia Offline Tábora LETO 2016

Smusa Zobraziť galériu (6)
Smusa (Zdroj: Lgh International)

Offline Tábor sa snaží nájsť rovnováhu medzi svetom ONline a OFFline rovnako atraktívnym spôsobom ako sú programované všetky hry, ktoré ovládajú detskú myseľ. Deti sa v tábore stretávajú nie len s YouTubermi – hviezdami online sveta, aby deťom ukázali čaro klasických hier, športových aktivít, umeleckých činností, čo ma za následok odloženie telefónu bez akýchkoľvek negatívnych emócií a v konečnom dôsledku docielenie intenzívnejšieho a dlhotrvajúceho oddychu od mobilov, počítačov, tabletov a iných zariadení. Učíme deti okrem iného telefón nie len užívať ale ho vedieť aj odkladať.

V Júlovom turnuse, ktorý prebehne 24. – 31.7.2016 v krásnom prostredí oblasti Papradno v Hoteli Podjavorník sa odohrá ďalší diel Offline tábora s YouTubermi.

Pozvanie prijal aj jeden z najznámejších českých YouTuberov, zábavný a deťmi milovaný SMUSA. Jeho pravé meno je Šimon Vojta a má 19 rokov. Smusa vlastní niekoľko kanálov na YouTube – SimonVojta, SmusaMovies, SmusaGames a SmusaVlogs. Zaoberá sa točením hier ako World of Warcraft, Borderlands 2, Portal 2, Minecraft alebo Black Mesa. Ak ide o vlogy, Smusa sa rád hraje s GreenScreen – čo je zelené plátno, prostredníctvom ktorého môže sám seba preniesť do iného prostredia.

Okrem Smusu budú môcť deti zažiť tábor aj s ďalšími českými hosťami KEA, Thomas hraje a slovenskými YouTubermi. Kapacita je obmedzená, preto sa registrujte ešte dnes. Registrácia prebieha len do 20 Júla.

Predpredaj exkluzívne v sieti predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu