Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svadobná noc ako z najhoršieho sna: Poliak sa prebudil a manželku našiel mŕtvu, DÔVOD!

Krzysztof prišiel krátko po svadbe o ženu Zobraziť galériu (4)
Krzysztof prišiel krátko po svadbe o ženu (Zdroj: Facebook)

CATTERICK - Jednu hodinu prežívali najkrajšie chvíle svojho života, druhú najväčší žiaľ. Z Poliaka, ktorý si v Británii zobral za manželku svoju dlhoročnú priateľku, sa stal vdovec. Keď sa ráno zobudil, našiel ju vedľa seba ležať mŕtvu.

Krzysztof Michalowski sa minulú sobotu zobudil a zistil tú najstrašnejšiu vec v živote - jeho žena Mariola bola mŕtva. Zomrela počas svadobnej noci, len niekoľko hodín po tom, ako si dvojica povedala "áno" v anglickom meste Catterick, kde žila aj so svojimi dvoma deťmi. Oficiálna príčina smrti nie je známa, no predpokladá sa, že žena utrpela v spánku epileptický záchvat a podľahla mu. Prípadom sa zaoberá aj polícia, no ako uviedla jej hovorkyňa, podľa všetkého nejde o podozrivé úmrtie. 

Svadobná noc ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Svadobná noc ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Mladý Poliak je zdrvený a z náhlej straty manželky sa nevie spamätať. Jeho priateľ Michael Jonas povedal viac. "Bol to jeden z Mariolovej najšťastnejších dní. Na svadobnej hostine bolo vidieť, že tí dvaja sa naozaj strašne milujú. Majú dve krásne deti, robili si plány do budúcnosti. No netušili, aká tragédia sa stane. Osud vie byť niekedy strašne krutý." 

Svadobná noc ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Okrem toho, že sa Krzysztof musí vyrovnávať s tým, že sa z neho stal vdovec, musí riešiť aj finančné problémy. Bude musieť zaplatiť za svadobnú recepciu a najnovšie aj za pohreb. Jeho blízki sa mu však aspoň poskladali na to, aby mohol zariadiť prevoz jeho milovanej manželky do rodného Poľska, aby ju tam mohol pochovať. 

Viac o téme: SvadbaSmrťPoliaciSvadobná noc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu