Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomný nález v supermarkete: Muž spláchol manželku do záchodu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

TOKIO - Nenávisť medzi dlhoročnými manželmi niekedy vyústi v naozaj nepochopiteľné až tragické riešenia. Šesťdesiatosemročný Japonec cítil k svojej drahej taký silný odpor, že s ňou chcel raz a navždy skoncovať. Zvolil si však spôsob, ktorý je prinajmenšom bizarný.

„Kým nezomrela, život bol pre mňa bolestivý,“ komentoval manželstvo čerstvý vdovec, ktorý svoju zosnulú manželku potreboval po kremácii niekde „uložiť“. Na to, aby s ňou však naďalej býval pod jednou strechou, už nemal nervy, preto sa vytratil do supermarketu, kde sa ju pokúsil spláchnuť na verejných toaletách. Jeho pokus sa ale nevydaril práve ideálne a v toaletnej mise ostali plávať úlomky ľudských kostí zmiešané s popolom.

VIDEO Nechutnejšie to už ani nejde: Tento muž chodí na dámske toalety a je tam...

Hororový nález oznámili zamestnanci supermarketu okamžite polícii, ktorá bola po príchode na miesto zmätená. Medzi kostenými úlomkami bola ešte rozoznateľná časť ľudskej brady. Onedlho však prípad polícia rozlúskla s pomocou samotného manžela, ktorý sa priznal, že svoje ženu spláchol ihneď po spopolnení. Pre médiá uviedol, že bol v manželstve s ňou veľmi nešťastný. Keď ako 64-ročná zomrela po vážnej chorobe, pocítil obrovskú úľavu. Policajná prokuratúra teraz zvažuje obviniť Japonca z opustenia ľudského tela a uložiť mu sankciu za rozptyľovanie popola na nepovolených miestach. Informáciu priniesol britský Daily Mail.

Tajomný nález v supermarkete:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu