Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Veľký displej nie je na škodu

Zenfone Zobraziť galériu (5)
Zenfone (Zdroj: Asus)

ASUS je známy najmä ako úspešný výrobca notebookov a tabletov. Od nich je to k telefónom už len na skok. Tento rok bola predstavená prvá séria smartfónov tohto všestranného výrobcu, význačná práve rozmanitosťou. Smartfóny sa líšia vo veľkosti a ich parametroch tak, aby uspokojili každého. Najmenším z trojice je ASUS Zenfone 4, najväčším a najsilnejším bratom je ASUS Zenfone 6.

Koľko ľudí, toľko chutí

Niekto je rád, ak o svojom telefóne ani len netuší a schová ho do dlane. Iní ho potrebujú čo najrýchlejšie nájsť vo vrecku alebo v zapratanej taške. Smartfón s 6–palcovou uhlopriečkou sa podobá na tablet, čo je veľkým benefitom pre všetkých, ktorí potrebujú s telefónom pracovať. Ďalším biznis plusom pre Zenfone 6 je možnosť využívať aj obyčajnú ceruzku ako dotykové pero. S ceruzkou sa trafíte presne tam, kam na 6-palcovom HD displeji potrebujete.

Okrem veľkosti a rozlíšenia sa môže Zenfone 6 pochváliť IPS+ technológiou, vďaka ktorej ponúka perfektné farby v každom uhle. Fotky z 13-megapixelového fotoaparátu budú vyzerať prirodzene a sviežo. Fotoaparát je navyše posilnený technológiou PixelMaster, ktorá uľahčuje tvorbu fotografií a videa a tiež funkciou Low-light Mode, vďaka ktorej môžete fotiť aj pri slabšom svetle. Fotoaparát dokáže spájaním okolitých pixelov vylepšiť svetelnú senzitivitu až o 400% a tak fotiť aj bez blesku.

Zenfone
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Asus)

Dobrý telefón zvláda niekoľko aplikácií naraz a platí to aj v prípade Zenfone 6. Stará sa o to dvojjadrový procesor Intel Intel® Atom™ Z2580 s Hyper – Threading technológiou. Aplikácie ako aj ťažšie JavaScriptové webstránky sú otvárané rýchlo a bez toho, aby výrazne zasahovali do životnosti batérie. Zenfone 6 je navyše vybavený slotmi na dve SIM karty, takže namiesto dvoch zariadení vám bude stačiť jedno. Spoľahnúť sa môžete aj na signál, ktorý je vďaka špeciálnemu dizajnu antény takmer stále v dosahu a to aj na miestach, kde si väčšina telefónov neporadí.

Zenfone
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Asus)

Aj na vzhľade záleží

Ak máte radi originálne a neopozerané kúsky, Zenfone 6 je v tomto smere skutočne dobrý výber. Smartfón je chránený ochranným sklom Gorilla Glass 3 a jeho displej by mal pri bežnom používaní ostať bez škrabancov dlhý čas. Hoci s ním nemusíte narábať v rukavičkách, môžete. Technológia od ASUSu sa postarala o takú citlivosť displeja, aby ste v chladnom počasí nemuseli dávať rukavice dolu. Od odtlačkov prstov je chránený oleofóbnou vrstvou, takže displej stačí pretrieť suchou handričkou. Dizajn telefónu podčiarkujú zadné kryty v štyroch elegantných farbách. Z uhľovo čiernej, perlovej, višňovej a šampanskej si vyberie každý fajnšmeker. Celkový vzhľad dopĺňa farebne vyladené a jedinečné užívateľské prostredie ZenUI, špecifické pre androidové zariadenia od spoločnosti ASUS. Používanie telefónu je vďaka zabudovaným funkciám jednoduché, šikovné a prehľadné.

 

Ďalšie informácie na: www.asus.com/sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu