Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna influencerka si chcela urobiť selfie: Spadla z 50-metrovej výšky a zabila sa! VIDEO Tragédiu zachytili kamery

Krásna Inessa sa zrútila do rokliny,
Krásna Inessa sa zrútila do rokliny, (Zdroj: profimedia.sk/X)

TBILISI - Túžba po jedinečnej selfie ju stála život. Krásna 39-ročná ruská influencerka prišla o život po páde z plošiny, z ktorej si chcela samospúšťou zvečniť panoramatický výhľad na Čierne more, no bez toho, aby sa starala o hroziace nebezpečenstvo. Všetko zachytila kamera.

Turistkou, ktorá zomrela pri návšteve vyhliadky Gagry v Gruzínsku, je ruská influencerka Inessa Polenko. Táto 39-ročná žena, ktorá je na sociálnych sieťach známa svojím cestovateľským a kozmetickým obsahom, ignorovala varovania a prešla cez bezpečnostnú bariéru, aby sa dostala na platformu uzavretú pre návštevníkov, ktorá sa nachádza hneď vedľa tej oficiálnej. Pri pokuse odfotiť sa s mužom v pozadí Inessa stratila rovnováhu a spadla z útesu do hĺbky.

archívne video

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Video z nehody, ktoré sa stalo virálnym, ukazuje mužov zúfalú snahu pokúsiť sa ju zachrániť, no neúspešne. Inessu urýchlene previezli do nemocnice, kde lekári márne bojovali o záchranu jej života, a v ten istý deň na následky vážnych zranení zomrela.

V tom istom panoramatickom bode sa podobná nehoda stala pred 15 rokmi, keď iná žena riskovala pád do prázdna. „Táto konštrukcia existuje už od čias Sovietskeho zväzu. Musí sa to zničiť,“ vyhlásili miestne úrady a zdôraznili nebezpečenstvo tejto oblasti, hoci sa stala obľúbeným miestom pre milovníkov extrémnej fotografie.

Influencerku pochovali minulý týždeň.

Viac o téme: PádSelfieInfluencerkaInessa Polenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu