Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Prípad skutočnej udalosti, akú história nepamätá: Policajti odhalili temné rodinné tajomstvo!

Mnohopočetná rodina žila v otrasných podmienkach Zobraziť galériu (3)
Mnohopočetná rodina žila v otrasných podmienkach (Zdroj: sundayworld.com)

SYDNEY - Austráliou otriasa škandál, aký nemá obdoby! Polícia objavila v rozpadnutých chatrčiach desiatky ľudí vrátané detí, ktoré majú byť výsledkom pravdepodobne najväčšieho incestu v moderných dejinách ľudstva. Zároveň ide zrejme o najdesivejší prípad sexuálneho zneužívania detí. Okrem podvýživy trpia rôznymi mentálnymi poruchami, ktoré sú dôsledkom pohlavného styku medzi rodinnými príbuznými.

Výsledkom zvráteného života rodiny Coltovcov (priezvisko pozmenené, pozn. red.) sú štyri generácie vzájomne "poprepletaných" potomkov, ktorí nielenže nemajú poňatia o okolitom svete, chýbajú im aj základné hygienické návyky. Štyridsať členov rodiny žilo kočovným životom  a cestovali po celej Austrálii až nakoniec zakotvili v Novom južnom Walese, kde ich zvrátený spôsob existovania vyplával na povrch.

Škandál nevídaných rozmerov vypukol po tom, čo anonym úradom ohlásil, že v dedine na kopcoch žijú deti, ktoré nechodia do školy. Keď polícia dorazila na miesto, odkryla niečo, čo malo ostať navždy v tajnosti. V dvoch rozpadnutých karavanoch a pod dvoma hrdzavými prístreškami našli bývať 40 ľudí vrátane detí, ktorí nemali absolútne žiaden prístup k pitnej vode. Všade okolo ležali vrecia s odpadkami a v blízkosti sa nenachádzali žiadne toalety ani sprchy či vane.

Prípad skutočnej udalosti, akú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: sundayworld.com)

Deti mali na sebe špinavé oblečenie, boli plaché a len ťažko sa s nimi dal nadviazať očný kontakt. Taktiež nerozumeli ľudskej reči a takmer všetky trpeli plesňovou infekciou. Niektoré z nich mali dokonca podivne tvarované časti tela, ktoré, ako neskôr vyšetrenia ukázali, boli dôsledkom takzvanej homozygozity alebo identických génov oboch rodičov. Sociálni pracovníci, ktorí sa prípadom zaoberajú dokonca odhalili, že deti sú vývojovo oneskorené alebo trpia kongitívnou poruchou.

Všetky tieto znaky smerujú k tomu, že deti sú výsledkom intímnych vzťahov medzi bratmi a sestrami, strýkami a neterami či otcami a dcérami. Všetko to začalo zvrátenou láskou ich pra-pra rodičov, ktorí boli brat a sestra. Takmer všetkých potomkov spájajú vzájomné sexuálne vzťahy až na najmladšie, 5-ročné dievčatko, ktorého rodičia nie sú rodinne prepojení.

Výsledkom obrovského rodinného incestu sú deti trpiace množstvom ochorení. Len 15-ročný Bobby má problémy s chôdzou, trpí silnou psoriázou a potrebuje urýchlene navštíviť zubného lekára. Jeho reč je nezrozumiteľná, spí na mokrej a špinavej posteli a jeho schopnosť učenia je na úrovni škôlkara. Ďalší tínedžeri Albert (14) a Jed (15) majú takisto problém s rečou a hygienickými návykmi. Štrnásťročný Billy je podvyživený a má problémy so sluchom a zrakom. Taktiež je mentálne postihnutý a jeho reč je nezrozumiteľná. Všetky deti teraz skončili v rukách psychológov.

Kimberly (13) sexovala so strýkom (9) a teta (8) sa prizerala

Z desivých príbehov ich života, ktoré pracovníkom postupne prezrádzajú, behá mráz po chrbte. Kimberly (13) vraj mala sexuálny styk s jej 9-ročným strýkom zatiaľ čo ich sledovala jej 8-ročná teta Carmen. Sestry Ruth (7) a Nadia (9) sa zas venovali sexuálnym hrám s bratmi Albertom (15), Jedom (14) a Karlom (12). Deti spomínali aj na to, ako traja 14-roční bratia priviazali ich 8-ročnú sestru spolu s neterou úplne nahé k stromu.

Rodostrom rodinky Coltovcov.
Zobraziť galériu (3)
Rodostrom rodinky Coltovcov.  (Zdroj: sundayworld.com)

Hrozivé tajomstvá z príbehu 40-člennej rodiny odhalili aj rozhovory s tými najstaršími. Betty (46) prezradila, že porodila 13 detí, z ktorých niektoré splodila s otcom Timom a iné s bratom Charliem. S Timom splodila deti aj jej sestra Betty (33). Jedno z nich dokonca umrelo na vzácnu genetickú chorobu zvanú Zellwegerov syndróm.   

Niektoré z detí boli teraz umiestnené do pestúnskych rodín, iné kvôli poruche sexuálneho správania a psychickej traume na liečení. Údajne už robia pokroky vo vzdelávaní aj hygiene. Za zanedbanie výchovy, incest a sexuálne zneužívanie v rodine nesie každá matka iný stupeň zodpovednosti. Jedna z nich už bola obvinená z kupliarstva aj z lákania dieťaťa na trestný čin a ďalšie obvinenia ju ešte čakajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu