Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vnučka legendárneho Chaplina zavítala do spoločnosti: Pozrite, aká je krásna!

Charlie Chaplin Zobraziť galériu (2)
Charlie Chaplin (Zdroj: TASR a pixabay.com)

NEW YORK - Tá sa teda vydarila! V pondelok sa konal 49. ročník podujatia s názvom Chaplin Award Gala, v rámci ktorého bolo ocenený herec menom Jeff Bridges (74). Na slávnostnom koberci nechýbali viaceré známe tváre, medzi ktorými žiarila aj krásna Kiera Chaplin (41).

Meno Charlie Chaplin je hádam každému dobre známe. Táto legenda však mala pestrú nielen svoju veľkú kariéru, ale aj milostný život. Slávny komik mal za sebou viacero škandalóznych vzťahov s mladými ženami. A treba dodať, že bol aj plodný. Mal totiž 11 detí. 

Jedným z nich je aj Eugene Chaplin, ktorý bol piatym dieťaťom Charlieho s manželkou Oonou O´Neill. Verejnosť ho tiež pozná ako otca krásnej Kiery Chaplin, ktorá pôsobí ako modelka a príležitostná herečka.

V týchto dňoch zavítala na odovzdávanie cien Chaplin Award Gala, ktoré sa konajú na počesť slávneho Charlieho Chaplina. Počas nich sa udeľuje aj cena za výnimočný prínos do sveta filmu. Tento rok ju získal Jeff Bridges. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania cien Chaplin Award Gala

Krásna Kiera stavila na nohavicový kostým výraznej ružovej farby. Na tvári jej nechýbal jemný mejkap, avšak s úpravou účesu si veľké starosti nerobila. Aj tak je však nádherná, že?

Kiera Chaplin
Zobraziť galériu (2)
Kiera Chaplin  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Charlie ChaplinKiera Chaplin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu