Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

SMUTNÝ POHĽAD na herca zo Sám doma: Po dlhej dobe na verejnosti... 12 rokov je na vozíčku!

Tim Curry Zobraziť galériu (2)
Tim Curry (Zdroj: 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Tvár Tima Curryho je dobre známa každému fanúšikovi komédie Sám doma. V pokračovaní tejto kultovky, kedy sa neposedný Kevin stratil v New Yorku, si totiž herec zahral recepčného v hoteli. V piatok oslávil 78. narodeniny a po dlhom čase sa objavil na verejnosti. Pohľad naňho bol však smutný... Už 12 rokov je totiž na vozíčku!

Hral transvestitu, démona aj kardinála... Slováci ho však napriek stovkám úloh najviac vnímajú ako slizkého hotelového recepčného z pokračovania kultovej komédie Sám doma. 19. apríla herec oslávil 78. narodeniny. No posledných 12 rokov si ich veľmi užiť nevie. V roku 2012 ho totiž postihla nečakaná mozgová mŕtvica, ktorá ho pripútala na invalidný vozík. 

Aktuálne sa tak na verejnosti objavuje len výnimočne. Paparazzom sa ho podarilo nafotiť deň pred narodeninami na vzácnej prechádzke v uliciach Los Angeles. Mal oblečenú svietivú žltú športovú bundu, na nohách nové tenisky, práve mal namierené do obchodu. A zatiaľ, čo ho tlačil jeho spoločník, on si spokojne poťahoval z cigarety. 

SMUTNÝ POHĽAD na herca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Tim Curry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu