Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odvážny výstrih nestarnúcej Bond girl (59): Prsia jej z neho doslova vyskakovali!

Famke Janssen Zobraziť galériu (2)
Famke Janssen (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Uplynulo už takmer 30 rokov, čo Famke Janssen zvádzala Agenta 007 v bondovke Golden Eye. V novembri holandská kráska oslávi 60. narodeniny, no úlohu zvodnej Xénie by hravo zvládla aj dnes. Paparazzi herečku nafotili v uliciach New Yorku so skutočne odvážnym výstrihom... Prsia jej z neho doslova vyskakovali!

Každý má len toľko rokov, na koľko sa cíti! Týmto sa zjavne riadi holandská herečka Famke Janssen, ktorá v roku 1995 stvárnila Bond girl vo filme o Agentovi 007 s podtitulom Golden Eye. V tom čase mala už vyše 30 rokov. Tento rok si tmavovláska pripíše na chrbát šiesty krížik... No vyzerá, akoby pred tými 30 rokmi zastavila čas. 

Paparazzi ju v týchto dňoch nafotili v uliciach New Yorku. Oblečené mala riflové minišaty, na nich "univerzitnú" bundu, na nohách baleríny so srdiečkovými ponožkami a v ruke kabelka s motýlikmi. Doslova vyzerala akoby mala namierené do školy na prednášku. No tam by ju určite napomenul riaditeľ... Z jej mega hlbokého výstrihu jej totiž prsia takmer vyskakovali!

Odvážny výstrih nestarnúcej Bond
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Famke Janssen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu