Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutné spomienky na nakrúcanie s veľkou hviezdou: Na pľaci na mňa pľula!

Amanda Bynes Zobraziť galériu (3)
Amanda Bynes (Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - Hoci je Amanda Bynes (38) v posledných rokoch v bulvári spomínaná v nie príliš lichotivom svetle, svojho času bola veľkou hereckou hviezdou. A zdá sa, že mala aj svoje maniere a niekedy sa nesprávala práve najlepšie. Svedčia o tom trpké spomienky jednej z jej kolegýň.

Amanda Bynes stála naposledy pred kamerami v roku 2010. Na konte má účinkovanie vo viacerých filmoch a svojho času mala dokonca aj vlastnú šou. Podobne, ako mnohé tínedžerské hviezdy, ani ona nezvládla popularitu a slávu. Prišli problémy s alkoholom, drogami, zákonom... A ani jej psychika na tom nebola najlepšie. 

O jej osobe sa hovorí aj v novom dokumente s názvom Quiet on Set: The Dark Side of Kids TVV ňom si napríklad jej bývalá kolegyňa Raquel Lee Bolleau zaspomínala na nakrúcanie s Amandou, ktoré nebolo príliš príjemné. Veľká hviezda ju totiž na pľaci opľula. Pľuvanec bol súčasťou scenára, avšak Bynes si to naplno užívala a viackrát to opakovala. 

„Všetci sa tvárili, aké je to vtipné. Smiali sa, ale mne to smiešne rozhodne nebolo. Keď to urobila tretíkrát, bola som veľmi nahnevaná. Režisér si ma zobral stranou a povedal mi, aby som sa upokojila, že ona je hviezdou celej šou,” zaspomínala Raquel, ktorá v súčasnosti pôsobí ako dabingová herečka. 

Raquel Lee Bolleau nemá na Amandu Bynes najkrajšie spomienky.
Zobraziť galériu (3)
Raquel Lee Bolleau nemá na Amandu Bynes najkrajšie spomienky.  (Zdroj: Profimedia/ Priscilla Grant/ Everett Collection)

Amanda Bynes sa už herectvu nevenuje. Istý čas skúšala mať vlastný podcast, ale nebola úspešná. Aktuálne sa na sociálnej sieti Instagram zverila, že si plánuje dokončiť školu a chce sa stať manikérkou. 

Nechutné spomienky na nakrúcanie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.B.)

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu