Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa blondínka narobila rozruch v Mexiku: Melóny sa pýtali von z podprsenky!

Jessica Simpson má vnady, ktoré strhávajú pozornosť chlapov aj žien. Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson má vnady, ktoré strhávajú pozornosť chlapov aj žien. (Zdroj: profimedia.sk)

CABO SAN LUCAS - Pozerá jej vôbec niekto do očí?! Jessica Simpson (35) je prototypom sexi blondínky, za ktorou sa otáčajú nielen chlapi, ale aj ženy. Množstvo obdivných pohľadov si môže v týchto dňoch užiť v Mexiku, kam sa vybrala na dovolenku. Po pláži sa obdarená speváčka a herečka premávala v trojuholníkových bikinách, z ktorých jej veľké vnady išli každú chvíľu vypadnúť.

Toto telo bolo stvorené na to, aby nosilo bikiny! Bujná hriva, akurátne zaoblená figúra a veľké vnady totiž v prípade Jessicy Simpson tvoria dokonalú kombináciu. Nejeden človek si pri pohľade na známu blondínku povie, že by mala hádam všade chodiť polonahá.

Nie vždy však tomu bolo tak. Jessica je dvojnásobnou mamičkou a počas oboch tehotenstiev sa vypapala priam do grand rozmerov. Nedokonalosť sa však v šoubiznise príliš nenosí. A ako vidno, táto blondínka si je toho veľmi dobre vedomá.  Aktuálne sa síce spevu ani herectvu nevenuje, ale pohľad na ňu ulahodí každému mužskému oku. 

Dôkazom sú aktuálne fotografie z mexického letoviska, kde si Simpson odbehla za oddychom. Nahodená v kratučkých rifľových šorkách a plavkovej podprsenke bola bohyňou pláže. Myslíte si, že sa našiel niekto, kto okolo nej prešiel bez toho, aby jej zízal na prsia?!

Jessica Simpson je zrejme stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví.
Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson je zrejme stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví.  (Zdroj: profimedia.sk)
  

 

Viac o téme: Jessica Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu