Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Čo je veľa, to je veľa: Nahnevaný Elton John zažaloval bulvárne médiá!

Elton John a David Furnish Zobraziť galériu (5)
Elton John a David Furnish (Zdroj: SITA, Instagram)

LONDÝN - Známy britský spevák Elton John sa rozhodol pohnať pred súd tri francúzske bulvárne médiá, pretože "nerešpektujú jeho právo na súkromie". Dôvodom je, že vypustili "nepodložené fámy" o jeho zdraví a o jeho životnom partnerovi, napísala agentúra AFP s odvolaním na oznámenie Johnovho právnika.

"Sir Elton John a David Furnish, ktorých som advokátom, poverili moju kanceláriu, aby súdnou cestou riešila porušenie práva na rešpektovanie súkromného života, ktorého sa dopustili Closermag.fr, TéléStar.fr a VSD tým, že vypustili nepodložené fámy o ich zdraví," uviedol vo vyhlásení advokát Vincent Toledano.

Na otázku AFP spresnil, že predvolanie bude vydané v pondelok súdom v Nanterre pri Paríži. Britský spevák a skladateľ a jeho manžel "už nebudú viac tolerovať porušovanie svojho súkromia a využívanie svojej známosti a svojich fotografií na komerčné účely vo Francúzsku", dodal vo vyhlásení Toledano.

Server Closermag.fr minulý týždeň prišiel so správou, že Elton John bol 29. júla v Monaku hospitalizovaný po prepitej noci. V nemocnici vraj strávil týždeň. Umelec so svojim partnerom trávia tohtoročné leto na Azúrovom pobreží.

Viac o téme: Elton John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu