Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zahanbená herečka: Spredu výstrih hodný Oscara, ale z boku... Úplná hrôza!

Jennifer Lawrence tajomstvo svojho dekoltu nechtiac odhalila po premiére v limuzíne. Zobraziť galériu (19)
Jennifer Lawrence tajomstvo svojho dekoltu nechtiac odhalila po premiére v limuzíne.

LONDÝN – Až taká dokonalá veru nie je! Odkedy sa Jennifer Lawrence (24) prepracovala na výslnie hereckého neba a získala zlatú sošku Oscara, zástupcovia médií ju nespustia z očí. To, čo na červenom koberci vyzerá ako ukážkový dekolt, však v jej prípade môže byť obyčajnou ilúziou. Pozrite si ponižujúcu momentku z limuzíny krátko po slávnostnej premiére.

Ďalší trapas na konte! Už keď Jennifer Lawrence narobila okolo seba rozruch stvárnením hlavnej postavy v snímke Terapia láskou, lepila sa jej smola na päty. Roztrhnuté šaty a stratenú lodičku zaklincoval nešťastný pád na schodoch, ktorému sa herečka nevyhla počas slávnostného rozdávania cien Filmovej akadémie. Druhá najmladšia držiteľka Oscara sa v nevábnom svetle predviedla aj po včerajšej premiére sci-fi thrilleru Hry o život: Drozdajka 1. Výstrih totiž na zadnom sedadle odhalil skutočnú pravdu o jej prednostiach.

Jennifer sa na červenom koberci predviedla v luxusných bielych šatách s upínaním okolo krku. Takýto strih šiat dopomohol plavovláske k tomu, aby sa pred fotografmi blysla s pekne vyformovaným dekoltom. Pri odchode však stačila chvíľka nepozornosti na to, aby sa paparazzom rozplynuli všetky ilúzie. Mladučkej celebrite spod šiat vykukol menší povädnutý prsník.

Keďže Jennifer patrí k veľmi mladým hviezdam, s partnerom si navzájom doprajú patričnú dávku slobody. Oporou sú však pre ňu aj kamarátky, ktoré si starostlivo vyberá. „Neverím dievčaťu, ktoré nemá žiadne priateľky. Mám veľmi blízke kamarátky, ale sú to všetko baby ako ja – rady jedia a nevedia nič o móde,“ nechala sa plavovláska počuť v nedávnom rozhovore. V hektickom období sa však pre žalúdočné vredy ocitla v nemocnici, kde pociťovala silnú nevoľnosť a celá sa triasla. Zrejme by jej nezaškodilo, ak by pracovné tempo z času na čas zvoľnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu