Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Utajený zvrat v živote Bičana: Jeho dcéry k nemu ušli od mamy! Čo sa stalo u exmanželky?

Andrej Bičan s partnerkou Michaelou
Andrej Bičan s partnerkou Michaelou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Rozvodom sa končí dnes mnoho manželstiev, no nie vždy sa trápenie skončí konečným verdiktom súdu. Po rozvode to riadne iskrilo aj medzi Andrejom Bičanom a jeho exmanželkou. Jablkom sváru boli deti.

Niektorí exmanželia si často nevedia prísť na meno aj roky po rozvode. Ešte dlhý čas po rozvode v roku 2018 to iskrilo medzi moderátorom Andrejom Bičanom a jeho exmanželkou. Kým Edita chcela mať dcéry pri sebe, Bičanovi súd odklepol striedavú starostlivosť a zaviazal ho k tomu, aby na dcéry platil výživné. Dnes sa karta obrátila a všetko je inak. Dcéry Anna a Nina od januára žijú výlučne uňho. „U nás je to vždy o humore, vtipe, zábave a som nesmierne rád, že prinášajú každodenný humor do môjho života“, prezradil Andrej. „Zastabilizovalo sa to a myslím, že je to v prospech všetkých strán… Najhoršie na tom je, že sme čakali, že rozhodne štát a pomôžu súdy. Tie nepomohli vôbec, rozhodnutie urobili dievčatá samé!“ Preto moderátor jedným dychom dodáva, že aj keď príde rozhodnutie súdu, bude to tak, ako to urobili dievčatá.

Bičan teda prebral na seba úlohu otca i šoféra, ktorý dcéry rozváža na rôzne krúžky a snaží sa ich podporiť v ich záujmoch a aktivitách. Po svojom boku má však partnerku Michaelu a ich spoločného syna Michala. „Je veľmi ťažké, keď prichádzajú tie ženské veci v puberte, ale chvalabohu mám výbornú partnerku, ktorá vždy tieto problémy preberie na seba a vyrieši, čiže ja som veľmi spokojný momentálne s tým, ako to je“, pochvaľuje si moderátor, na pleciach ktorého nie je iba denno-denná starostlivosť, ale aj finančné zabezpečenie. Za predošlým životom však úplne buchol dvermi a naplno sa venuje novej rodine. „My s (ex)manželkou nekomunikujeme vôbec, nedá sa to“, povedal naplno Andrej a dodal, ako často sa dcéry stretávajú s mamou. Zaujímavé, ako výrazne sa dokážu životy obrátiť naruby.

Utajený zvrat v živote Bičana: Jeho dcéry k nemu ušli od mamy! Čo sa stalo u exmanželky? (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Andrej BičanDcéry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu