Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slovenská moderátorka je znovu ZADANÁ: Zbalila fešáka zo zahraničia!

Katarína Balážiová alias Becca Zobraziť galériu (2)
Katarína Balážiová alias Becca (Zdroj: Ján Zemiar)

NEW YORK - Katarína Becca Balážiová je vyhľadávanou slovenskou moderátorkou. Jej hlas môžete počuť z rádia, ale taktiež ju môžete vidieť moderovať rôzne akcie. V pracovnom živote sa jej veľmi darí, no v láske sa jej až tak nedarilo. Ako pred časom vyšlo najavo, rozpadol sa jej dlhoročný vzťah. No dnes plavovláska opäť žiari šťastím po boku nového muža!

Galéria: Katarína Becca Balážiová

Katarína Balážiová alias Becca si užíva život plnými dúškami a aj keď jej cesta ním nie je jednoduchá, nestráca úsmev na tvári. Sú situácie, ktoré si vyžadujú čas na to, aby sme sa opäť stali silnejšími. Ako pred časom vyšlo najavo, aj ona si musela prejsť jednou ťažšou skúškou. Presnejšie išlo o rozchod s jej dlhoročným priateľom Marošom.

Ešte minulý rok v septembri si moderátorka nečakane zbalila kufre a odišla na mesačný pobyt do Ameriky. Na čas sa usadila v New Yorku, do ktorého sa absolútne zamilovala. „Ja som celý život chcela ísť niekde takto žiť a chcela som sa kedysi presťahovať do New Yorku, keď som pozerala Priateľov, Sex v meste a rôzne ďalšie seriály a filmy, ktoré sa tu diali. Teraz mi to nejako napadlo, že možno teraz je tá vhodná chvíľa,” zverila sa v tom čase pre Topky.sk. Išla tam vtedy na kurz angličtiny, ktorá sa jej po jeho absolvovaní zlepšila.

Katarína Becca Balážiová
Zobraziť galériu (2)
Katarína Becca Balážiová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Po čase sa vrátila do milovaného mesta navštíviť "starých známych". Za veľkú mláku vycestovala aj v januári a teraz opäť. A svojich sledovateľov prekvapila veľkou novinkou. Našla si totiž novú lásku! My sme Beccu kontaktovali, aby nám prezradila detaily o tajomnom mužovi. „Nechcem to veľmi konkretizovať, ale aspoň niečo - je Ukrajinec a žije v NYC," prezradila nám. Nás teda zaujímalo, či teda pomýšľa nad tým, že sa v budúcnosti natrvalo presťahuje do Ameriky.

„Čo prinesie budúcnosť uvidíme, neplánujem zatiaľ opustiť svoj život na Slovensku a je to skoro hovoriť, čo bude (ale teda, keď sa naši politici posnažia ešte kúsok s tým, čo vyvádzajú poslednú dobu, odchod možno začnem reálne zvažovať). Mám vysnívanú prácu a život, po akom som vždy túžila. Uvidíme ale, ako sa to ešte zamotá a čo život prinesie. Zvykne ma život prekvapovať. Ani toto som neplánovala," dodala úprimne na záver. FOTO s jej novým priateľom nájdete v galérii vyššie.

Viac o téme: VzťahKatarína Becca Balážiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu