Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jennifer z Ruže: Vyzerala úplne INAK... FOTO Vôbec ju nespoznáte!

Nevesta Jennifer na 7. kole Let's Dance Zobraziť galériu (4)
Nevesta Jennifer na 7. kole Let's Dance (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Veď toto ani nie je ona! Jennifer Hrušková patrí medzi najvýraznejšie účastníčky aktuálnej Ruže pre nevestu. Tmavovlasá kráska je jednou z favoritiek televízneho ženícha Radka Urbanyaka a niet sa čo čudovať. Lenže...Kedysi vyzerala úplne inak!

Pôvabná Jennifer nie že žadna hanblivka. Ako sme už nedávno písali, v roku 2023 hviezdila vo švajčiarskej verzii šou Ruža pre nevestu - Der Bachelor. Tam jej víťazstvo uniklo len o vlások a skončila v TOP trojici. V šou bojovala o srdce fešáka s menom Fabrizio Behren.

Galéria: Ruža pre nevestu

Zo spomínanej šou napokon vznikol slušný škandál. Ukázalo sa, že na švajčiarského ženícha po celý čas čakala jeho partnerka, ktorá ho dokonca podporovala, aby bol súčasťou tohto televízneho projektu. „Vyšlo najavo že švajčiarsky ženích mal po celý čas šou frajerku, ktorá naňho doma čakala. Doteraz sa nad tým síce polemizuje, ale my vieme, ako to bolo,“ povedala v rozhovore pre web markiza.sk.  „Kamarát sa ma potom spýtal, či to nechcem skúsiť aj v slovenskej Ruži. Po čase som si zároveň uvedomila, že neviem byť s nikým iným ako so Slovákom, tak som si povedala, že prečo nie,“ vyjadrila sa Jennifer, ktorá zaujala aj Radka Urbanyka. 

Jennifer z Ruže: Vyzerala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ten je z nej očividne hotový, nuž ale... V minulosti by to tak možno nebolo. Jennifer teraz síce vyzerá ako sexi amazonka, no pred pár rokmi by ste ju zrejme ani nespoznali. V tom čase nemala svoje charakteristické dlhé vlasy, nosila čierny rúž a... Aha, toto je fakt ona?

Jennifer z Ruže: Vyzerala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

Jennifer z Ruže: Vyzerala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Jennifer Hrušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu