Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúce ODHALENIE o Stanke z Ruže: Zbalila ju vraj NAKA... Kvôli DROGÁM!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: TV Markíza)

KOŠICE - Košičanka Stanka Lučková aktuálne hviezdi v markizáckej šou Ruža pre nevestu, kde bojuje o srdce televízneho ženícha Radka Urbanyaka. Medzi dvojicou to viditeľne iskrí a sympatická brunetka sa radí k najväčším favoritkám šou. Patrí medzi najtichšie a najnekonfliktnejšie účastníčky aktuálneho ročníka. O to väčším šokom je informácia, ktorá aktuálne obletela verejnosť. Stanku vraj zbalila NAKA... Kvôli drogám!

Do redakcie Topky.sk sa nám ozval čitateľ, ktorý tvrdí, že Stanku pred štyrmi rokmi zbalila NAKA v rámci protidrogovej akcie na východe Slovenska. „Osobne považujem za favoritku a jednoznačne najkrajšiu účastníčku Stanku - Stanislavu Lučkovú. Verím jej, že by si rada našla partnera, predsa len, už oslávila 30-ku a nikto nemladne, povedzme si,“ píše v úvode čitateľ. 

„Za tým jej opatrným prístupom a ťažším otvorením sa ostatným ľuďom a dlhším získavaním si jej dôvery môže byť aj jej skúsenosť s sklamanie v láske z nedávnej minulosti,“ pokračuje náš zdroj. Všetko má súvisieť s raziou, ktorej bola súčasťou. „V septembri 2020 bolo pri protidrogovej akcii s názvom Firma na východnom Slovensku zadržaných 11 osôb, ako hlavný podozrivý jej vtedajší priateľ a spolu s ním aj ona sama,“ šokuje ďalej. 

Stanislava Lučková
Zobraziť galériu (10)
Stanislava Lučková  (Zdroj: Tv Markíza)

„Nakoľko sa po vypočutí nezistila jej vedomá účasť na tejto činnosti, 4 osoby vrátane nej boli bez vznesenia obvinenia prepustené. V tom čase však študovala na SOŠ PZ v Košiciach a mala našliapnuté na kariéru policajtky, ako však prikladám v prílohe, tá jej následne nebola umožnená. Možno aj dobre, keďže by sme ju dnes nevideli v reality šou,“ dodáva na záver čitateľ. 

Pre pluska.sk sa k tejto veci vyjadrila aj samotná Stanka: „Drogy boli pre mňa vždy tabu téma. Nikdy som neužila ani ľahšie drogy, nikdy som sa nestýkala s ľuďmi, ktorí by drogy užívali alebo ktorí by mi ich dokonca ponúkli. Tým pádom, to bola pre mňa "tema", ktorou som v hlave vôbec nedisponovala, preto by mi nikdy nenapadlo, že s ňou môže mať súvis môj vtedajší priateľ. Podľa vyšetrovateľov však pri sebe drogy ani nikdy nemal a žiadne pri ňom nikdy nenašli. V tom čase, keď údajne páchal trestnú činnosť, som veľa cestovala, plnila si povinnosti Miss, z čoho vyplývali sústredenia v Prahe a neskôr aj mesiac na Filipínach. Popri všetkých povinnostiach som ho nikdy nekontrolovala a nemala som žiaden dôvod ho v niečom podozrievať.“ 

O razii na sociálnej sieti Facebook informovala aj Polícia Slovenskej republiky. Foto nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Stanislava LučkováRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu