Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Frederika z Ruže o zákulisí: MUSÍME robiť intrigy… Ľutuje verejný BOZK s Radkom?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká najnovšia epizóda šou Ruža pre nevestu. Jednou z najvýraznejších tvárí tejto časti je Frederika, ktorá sa pustila do otvoreného konfliktu s Júliou. My sme túto 23-ročnú plavovlásku stretli počas Bratislavských módnych dní, no a v rozhovore nám prezradila aj pikošky z nakrúcania!

Frederika sa BMD nezúčastnila len ako hosť, ale aj ako modelka. Na móle predvádzala plavky od známej slovenskej značky. „Budem si na to pamätať do konca života... Prvý deň som tu bola v pozícii modelky, čo bolo naozaj niečo nádherné," tešila sa sexi blondínka, ktorá si nevedela vynachváliť perfektnú atmosféru. „Nemala som trému, robím modeling aj prehliadky, takže ja si to užívam," povedala nám, keď sme sa pýtali, ako sa cítila. 

Galéria: Veľká galéria z druhého dňa BMD

No a potom sme, samozrejme, prebrali aj Ružu. „Zákulisie veľmi ešte nemôžem prezrádzať, ale... No, ono je to v prvom rade šou. My jednoducho musíme robiť tie intrigy. Diváci chcú vidieť drámy, diváci chcú vidieť konflikty. Lebo... Povedzme si úprimne, kebyže tam sedkáme, štrngáme si proseccom a usmievame sa na seba, tak by to asi až také zaujímavé nebolo pre toho diváka," vyjadrila sa pre Topky.sk Frederika. 

Frederika z Ruže o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Tá nám v rozhovore prezradila aj to, ako to medzi dievčatami fungovalo, ako to vyzeralo, keď sa vypli kamery, no a zaujímalo nás aj to, ako reagovala, keď na obrazovke videla svoj bozk s Radkom, Viac sa už dozviete v našom rozhovore nižšie! 

Frederika z Ruže o zákulisí: MUSÍME robiť intrigy… Ľutuje verejný BOZK s Radkom?! (Zdroj: Tomáš )

Viac o téme: FrederikaRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu