Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mirka z PRVEJ RUŽE sa pustila do aktuálnych súťažiacich: NALOŽILA im za ÚROVEŇ a... TOTO sú zlé ženy!

Mirka v reality šou Ruža pre nevestu Zobraziť galériu (2)
Mirka v reality šou Ruža pre nevestu (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Miroslava Hriňáková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka prvej sérii šou Ruža pre nevestu. Tam sa jej podarilo prebojovať až do TOP dvojky, no víťazstvo jej napokon tesne pred nosom vyfúkla Petrana Oráčová. Tá si síce srdce Tomáša Tarra získala, avšak vzťah im v realite dlho nevydržal. Nech to už dopadlo akokoľvek, Mirka na Ružu nezanevrela. Práve naopak. Šou aktívne sleduje a dokonca aj komentuje!

Drobná krasokorčuliarka sa najnovšie vyjadrila k uplynulej piatej epizóde. Tá bola poriadne drsná. Moderátor Krištof si pre dievčatá vymyslel hru, ktorá sa miestami vymkla spod kontroly. Súťažiace rozdelil do dvoch tímov - Princezné a Kráľovné. Následne vytvoril dvojice zo súperiacich skupiniek a dievčatá dostali vesty, na ktorých boli pripevnené balóny. Úloha bola jasná - prasknúť všetky balóny, ktoré má na sebe oponentka, pričom "nevesty" mohli za týmto účelom využiť všetky svoje "zbrane" vrátane nechtov či zubov. 

Galéria: Ruža pre nevestu - Balónová bitka

To, ako to dopadlo, ani netreba viac rozmazávať. Niektoré súboje viac pripomínali bitku a vyriešenie si osobných účtov. A práve na túto situáciu reagovala aj Mirka. „Podľa mňa tá balónová hra bola trošku cez. To nemalo so ženskosťou absolútne nič spoločné," začala bývalá finalistka a pokračovala. „Jedna vec je, že idem prasknúť nejaké balóny. A druhá vec je, že sa tam idem dobiť," reagovala Hriňáková. 

Najviac ju vraj dorazili vyjadrenia dvoch konkrétnych dievčať. „Jedna bola Verona a druhá bola Frederika. Čo ma sklamalo, pretože Fergie sa mi celkom pozdávala," priznala Mirka a potom prešla k Verone. Jej súboj s Lucy vyzeral skutočne veľmi agresívne. „Verona povedala, že sa jej extrémne páčil strach v očiach Lucy. Fuuu... Ako môže nejaký človek povedať, že sa mu páčilo, ako mal niekto strach v očiach?! Haló? Toto je akože žena, čo si ide získať srdce nejakého muža? Za mňa toto je extrém," krútila hlavou Mirka, ktorá trafila do čierneho - rovnaké poznámky mali i mnohí diváci, no a aj samotné súťažiace boli zaskočené, ako temperamentná Verona vyštartovala po Lucy a dokonca spomenuli, že someliérka svoju "sokyňu" ošklabala ako sliepku. 

Mirka z PRVEJ RUŽE
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Následne Mirke prešla k Frederike, ktorá podľa všetkého patrila k jej favoritkám. Teda - až doteraz. Mirke sa totiž absolútne nepáčili jej reči, ktorými opisovala, ako treba súperku "zneškodniť". „Keď skončila celá tá súťaž, hovorila, že ju treba pritlačiť, niečo v tom zmysle, že držať za krk a dusiť, dusiť, dusiť... Tak vtedy som bola, že... Preboha, baby, vy čo tam rozprávate? To ani sa nejdeme baviť o tom, že či je to vôbec ženské... Ale že či to je vôbec v poriadku sa takto vyjadrovať na nejakú inú osobu. Toto je úroveň jednej normálnej ženy, ktorá má raz mať deti, má byť matkou, má byť vzorom? Neviem," nechápala zhrozená Mirka. 

Tá sa následne vyjadrila aj k ďalším záležitostiam a potom si dokonca zastala nenávidenú Julie a pustila sa aj do tímu "Kráľovien". Napokon sa dostala aj k tomu, že niektoré zo žien označila "ako veľmi zlé" a prehovorila aj o veľkom sklamaní. Viac sa dozviete z jej príspevku nižšie. 

Viac o téme: Ruža pre nevestu Miroslava Hriňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu