Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známy moderátor po SMRTI speváka (†53) z Maxim Turbulenc: TOTO prepískol… Ľudia mu to dali VYŽRAŤ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Cez víkend Česko a Slovensko zarmútila správa o náhlom úmrtí hviezdy Maxim Turbulenc, Daniela Valiho (†53). No zatiaľ čo verejnosť smútila, český športový moderátor Robert Záruba (56) sa rozhodol šťuchnúť do osieho hniezda. Svojim špekulovaním to však poriadne prepískol... Ľudia mu to dali poriadne vyžrať!

V sobotu ráno verejnosť obletela správa o náhlom úmrtí speváka z Maxim Turbulenc, Daniela Valiho. Hudobník sa v piatok večer zabával s priateľmi v jednom z barov, mal dobrú náladu a nič nenasvedčovalo tomu, čo nastane. Stál práve pri bare, keď sa odrazu zosunul k zemi. Príčina úmrtia - zlyhanie srdca. 

A zatiaľ čo Česko smútilo za obľúbeným spevákom, známy športový moderátor sa rozhodol vyrukovať so skutočne nepochopiteľnou témou. „Je potrebné otvoriť otázku, či nenastal čas na zmenu gólového songu národného tímu. "Zbláznilo sa páže" v podaní Maxim Turbulenc už sa podľa mňa vyčerpalo - domáce MS ponúka ideálnu možnosť k zmene. Akú skladbu/pasáž by ste chceli počuť po góloch českého tímu na MS?“ opýtal sa Robert Záruba na sociálnej sieti X.

Známy moderátor po SMRTI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Sám navrhol "niečo odvážne a uletené", ako napríklad Nafrněnú od Báry Polákovej alebo Proč bychom se netěšili od Bedřicha Smetanu. Prečo sa túto tému rozhodl riešiť práve v deň, kedy Česko oplakávalo speváka Maxim Turbulenc, už jasné nie je. A podľa jeho sledovateľov to poriadne prepískol... Dali mu to v komentároch poriadne vyžrať. 

„Ja to chápem, ale v deň úmrtia ich speváka? Tú debatu by som pokojne odložil,“ napísal jeden z komentujúcich. „Práve dnes, keď umrel spevák? Trochu netaktné...“ pridal sa ďalší. A ďalší: „Maxim Turbulenc ešte ani nevychladl a už ničíte jeho odkaz!“

„Predpokladám, že sa tá správa doniesla už aj k vám, tak ma celkom zaráža, že nedošlo k žiadnemu ospravedlneniu alebo aspoň k zmazaniu tweetu,“ napísala sledujúca. No zdá sa, že moderátor žiaden problém vo svojom príspevku nevidí. „Mňa zaráža to nepochopenie témy a snaha prepojiť to s bezpochyby smutnou udalosťou,“ bránil sa. 

Robert Záruba
Zobraziť galériu (3)
Robert Záruba  (Zdroj: RTVS / B Production)

Viac o téme: Robert ZárubaMaxim TurbulencDaniel Vali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu