Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mečiarova dcéra bude chrániť Slovákov: Vopred som ju upozorňoval na túto vec!

Ján Mečiar
Ján Mečiar (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Ján Mečiar je moderátorom už asi tri desaťročia. Mikrofonický hlas ho zviedol z cesty, ktorá bola načrtnutá štúdiom na dopravnej vysokej škole, a bol to dobrý krok. Mečiar je neodmysliteľnou tvárou jojkárskeho spravodajstva či relácie Spektrum o vede.

Ján Mečiar má z prvého manželstva tri deti. Dnes sú už dospelé a na svojho otca iste hrdé. Pozerajú ho aj v televízii? „Dobrá otázka“, rozosmiali sme moderátora. „Že by vôbec nepozerali, to nemôžem povedať, ale ani že by ma nejako pravidelne sledovali, len keď sa pritrafí“, zdôveril sa Mečiar. Otázky však padali ďalej a spýtali sme sa aj na to, či boli voči jeho moderovaniu niekedy kritickí. „Myslím si, že nie, ja sa tomu venujem už veľmi dlho, možno to je už 30 rokov, čiže niečo už mám za sebou a oni to vedia, takže od nich som žiadnu pripomienku nepočul“.

Otázkou však je, či by niektoré z detí chcelo niekedy kráčať v otcových šľapajách. Najstarší syn Adam má bar v Trnave a dozvedeli sme sa aj to, čo študuje Mečiarova dcéra Veronika a či s tým ako otec súhlasil: „Ja som jej hovoril, keď sa rozhodovala ako ďalej, že jedna vec je zarábať peniaze a druhá vec, že človek musí robiť to, čo ho baví. Samozrejme, musí sa tým aj uživiť čo ho baví a ona chcela… vôbec som sa nesnažil jej to vyhovoriť. Keď ju to baví, a očividne ju to baví, aspoň jej to naplní život“, hovorí moderátor. Vypočujte si v rozhovore, akú školu tento rok končí jeho dcéra a ktorým smerom sa uberá jeho najmladší syn Marek.

Mečiarova dcéra bude chrániť Slovákov: Vopred som ju upozorňoval na túto vec! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: DetiJán Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu