Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Meškajúca nevesta markizáckeho ženícha NEZAUJALA: Poslal ju domov... Okamžite si NAŠLA NOVÉHO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V šou sa dlho nezdržala! Reč je o sympatickej brunetke Sáre, ktorá najprv na natáčanie kvôli zdravotným problémom meškala a nakoniec ako prvá aj vypadla. No hoci pred kamerami šťastie na lásku nemala, len čo sa vrátila z natáčania... Našiel si ju na letisku!

Brunetka Sára urobila rozruch hneď v prvom kole novej série šou Ruža pre nevestu. Na natáčanie sa totiž nedostavila. Namiesto 18 dievčat sa tak pri úvodnom zoznámení so ženíchom Radkom objavilo len 17 neviest. Dôvodom, ako neskôr vysvetlila, boli náhle zdravotné problémy, ktoré ju skolili.

Ktovie, či práve jej neskorší príchod alebo skrátka najmenšie sympatie napokon zapríčinili, že z projektu vypadla ako prvá. Spolu s ňou ružu nedostala ešte Dominika. Sára však dlho bez lásky nezostala. Ako informuje markiza.sk, len čo prišla domov, našla si priateľa. 

Meškajúca nevesta markizáckeho ženícha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Áno, mám priateľa. plánujeme si aj spoločnú budúcnosť. Glenna som stretla tesne po tom, ako som sa vrátila zo Srí Lanky. Má 24 rokov a je z Malty. Pracuje vo finančnej firme. Stretli sme sa vo Viedni, označila som si polohu na Instagrame a on mi napísal,“ opísala bývalá televízna nevesta. 

„Tak sme sa stretli a vznikol z toho vzťah. Povedala som mu, že som bola aj v televíznej šou, aj keď z toho nebol nadšený, chápe to. Stalo sa to však predtým, ako som ho stretla a bol rád, že som vypadla medzi prvými,“ dodala brunetka. 

Podobný scenár sa pritom v Ruži pre nevestu odohral aj pred rokom - len hodinu po tom, čo Tomáš Tarr vyradil Katarínu Talánovú, ona si v bare našla iného. „Tam si navzájom padla do oka s jedným Rakúšanom. Dievčatám dokonca hodinu po vypadnutí napísala, že už má novú lásku. Za dotyčným pánkom bola už aj v Rakúsku,“ písalo sa vtedy. Dvojici však vzťah dlho nevydržal.

Meškajúca nevesta markizáckeho ženícha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu