Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

TRAPAS Juraja Baču v Let’s Dance: Herca to vážne MRZÍ… Sype si popol na hlavu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: koláž)

BRATISLAVA - Uplynulé kolo markizáckeho Let's Dance bolo vskutku výživné. Témou nedeľného večera bola "láska". O emócie a slzy v očiach teda rozhodne nebola núdza. Avšak - diváci sa dočkali aj niekoľkých trapasov...

Hneď v úvode kola sa o nečakané faux-pas postaral herec Juraj Bača. Spoločne so svojou partnerkou Patríciou Piešťanskou si zatancoval videnský valčík a ich výkon bol skutočne perefektný. Teda, až kým nepišlo k jeho záveru. Juraj sa totiž zrazu ocitol na zemi. Už počas minulého týždňa mal zdravotné problémy, pre ktoré ho museli ratovať záchranári, no a ani tentokrát jeho číslo neskončilo bez problémov. 

Galéria: 4. kolo Let's Dance

Fešný herec z ničoho nič skončil ležiac na parkete. Jeho pád zarazil i jeho tanečnú partnerku, ktorá nedokázala skryť svoj šok. My sme sa teda Juraja spýtali, čo sa stalo. Súvisel jeho pád s predchádzajúcimi zdravotnými problémami a vyčerpaním? Podľa jeho slov veru nie. Herec nám prezradil, že išlo o obyčajnú náhodu, no zároveň si sypal popol na hlavu. 

TRAPAS Juraja Baču v
Zobraziť galériu (2)

„Mňa to nesmierne mrzí, lebo sme odtancovali jeden prenádherný valčík, ktorý som si od začiatku skutočne užíval. A keď sme sa dostali do úplne poslednej záverčnej pózy, mne sa pošmykla zadná noha a trapas bol na svete," povedal pre Topky.sk Juraj, ktorý si je vedomý toho, že tak trochu pokazil svoj skvelý tanečný výkon. To, že toto číslo bolo jeho najvydarenejším, dala najavo aj porota. Nie nadarmo sa Juraj a Patrícia umiestnili na druhom mieste v celkovej tabuľke. „Valčík je ťažký tanec. A bolo to super... Pre mňa nádherný tanec" uznal aj povestný tanečný kat - Zdeněk Chlopčík.

Aj napriek tomu, že išlo o nepríjemný moment, Juraj sa na celú vec snaží dívať s nadhľadom. „Ja zase vždy hovorím, že keď sa niekedy niečo takéto stane, je to ľudské a všetci sme len ľudia. A k životu patria aj pády. Chvalabohu sa nič vážne nestalo. Keď už som cítil, že padám, snažil som sa nestiahnuť so sebou svoju tanečnú partnerku, nech jej nahodou neublížim. A ona to berie tiež s humorom," povedal nám Juraj s dodatkom, že tento moment snáď divákov aspoň rozosmial a postaral sa o ich úsmev na perách. 

Viac o téme: Let's DanceJuraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu