Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Detská hviezda Oteckov sa VRACIA na obrazovky Markízy: NOVÝ DŽOB v Teleráne!

Hviezda Oteckov získala nový džob v Teleráne. Zobraziť galériu (2)
Hviezda Oteckov získala nový džob v Teleráne. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Po tom, čo v júni 2022 definitívne skončil markizácky seriál Oteckovia, o detských hviezdach počuť minimálne. Na očiach verejnosti zostal najmä Oliver Oswald, ktorý sa uchytil ako rádiový spíker. Aktuálne sa však na obrazovky Markízy vrátilo iné seriálové dieťa. Získalo nový džob v Teleráne!

Ešte pred pár mesiacmi kolovali médiami fotky jej vyšportovaného tela. Herečka Karin Qayumová sa totiž po skončení Oteckov vrhla na posilňovanie. No od samého začiatku tvrdila, že ide len o hobby. „Neplánujem súťažiť, pretože to by som musela mať striktné diéty, tréningy a hlavne veľký záväzok. Nechcem to robiť na profesionálnej úrovni,“ vyjadrila sa. 

Detská hviezda Oteckov sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Čomu sa však už profesionálne chce venovať, je zrejme práca v televízii. Markizácke Teleráno totiž dnes ráno informovalo, že bývalá detská hviezda seriálu Oteckovia je ich novou posilou. „Predstavujeme vám našu novú redaktorskú posilu v teame Teleráno. Karin Qayumová sa dnes hlási naživo z Incheby,“ zverejnili na sociálnych sieťach. 

A divákom sa páči. „Mne sa páčila, aj jej tréma, pôsobila na mňa prirodzene, ako niekto, kto začína niečo nové! V tejto úlohe podľa mňa o pár týždňov bude ako doma a tréma pominie, držím jej veľmi palce!“ vyjadrila sa jedna zo sledujúcich. A ktovie, možno ju raz ako moderátorku čaká veľká kariéra - práve v Teleráne v rovnakom veku ako Karin totiž pred rokmi začínala aj Adela Vinczeová. Držíme palce! 

Viac o téme: TeleránoKarin Qayumová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu