Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drsný koniec v markizáckej Farme: Po sto dňoch utrpenia krutá realita!

Jana Ivaničová sa musela s reality šou Farma po takmer 100 dňoch rozlúčiť. Zobraziť galériu (16)
Jana Ivaničová sa musela s reality šou Farma po takmer 100 dňoch rozlúčiť.

BRATISLAVA – Takýto duel už viac nebude! Diváci markizáckej Farmy boli v piatkovom vyraďovaní svedkami posledného čisto ženského súboja. Proti sebe sa postavili Lenka Švaralová (27) a Jana Ivaničová (33). O tom, ktorá zostane na statku, sa rozhodovalo v napínavom dueli až do poslednej chvíle. Napokon sa s projektom musela rozlúčiť druhá spomínaná. Tá bola na rozdiel od konkurentky na opustenom hospodárstve od samého začiatku. Po takmer sto dňoch ju teda čaká krutý návrat do skutočného života s vedomím, že na výhru 50 tisíc eur môže zabudnúť.

Jana Ivaničová a Lenka Švaralová si museli chtiac-nechtiac zmerať sily v poslednom ženskom vyraďovaní. To, že pôjde o napínavý súboj, naznačoval aj fakt, že obe farmárky prišli na statok bojovať za lepší život svojich detí. 

Hoci do poslednej chvíle nebolo jasné, ktorá z dám šou opustí, nakoniec ostali oči pre plač Jane Ivaničovej. Svojej súperke podľahla nielen v prvom vedomostnom dueli, ale aj v treťom  - pri pílení dreva. Táto tretia disciplína bola fyzicky náročná, čo sa podpísalo na jej výkone. 

„Už som nevládala dýchať. Neviem, či zvládnem mojim dcéram povedať, že som nesplnila to, čo som sľúbila. Možno budú sklamané a možno na mňa budú hrdé. Ja si myslím, že to všetko prebolí a bude fajn. Som hlavne rada, že mám takú skvelú rodinu. Keď prídem domov, bude všetko iné,“ povedala tesne po vypadnutí  sklamaná Jana, ktorá si nakoniec uvedomila, že výhra nie je všetko.

„V živote sú dôležitejšie veci ako peniaze a pre mňa je to ozaj tá rodina. Aj keď tá výhra nebude, tú mám už doma. Ja sa už veľmi teším. Myslím si, že budem mať na čo spomínať,“ zneli posledné slová Jany, ktorá strávila na statku náročných 98 dní a teraz sa vráti do krutej reality. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu