Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO zo svadby Heribanovej: Nevesta ako zo starých čias, netradičný ženích!

Tamara Heribanová pripomínala nevestu z čias minulých, ženích zvolil ležérny štýl. Zobraziť galériu (7)
Tamara Heribanová pripomínala nevestu z čias minulých, ženích zvolil ležérny štýl.

BRATISLAVA - Už je pod čepcom! Spisovateľka Tamara Heribanová (28) sa v sobotu vydala za fotografa Branislava Šimončíka (36). Tento párik je povestný svojským štýlom, a tak mnohí s napätím očakávali, ako budú vyzerať vo svadobný deň. Tmavovláska nakoniec ako nevesta príliš nevytŕčala extravaganciou, zvolila šaty s nádychom minulosti. Zato ženích s vykasaným nohavicami a teniskami pred kostolom jednoznačne zaujal pozornosť okoloidúcich.

Tamara Heribanová sa po piatich rokoch rozhodla povedať áno fotografovi Branislavovi Šimončíkovi. „Máme veľmi podobný pohľad na svet. Žijem svoj sen,” povedala krátko pred svadbou pre časopis Emma. 

Zaľúbenci si vždy rozumeli aj v oblasti módy. Sú povestní svojským štýlom obliekania a na spoločenských akciách sa ich nikdy nedalo prehliadnuť. Netradičným párikom zostali aj vo svoj veľký deň.

Tamara si obliekla šaty, ktoré vyvolávali nostalgiu čias minulých. Vznikli ale len pár dní pred sobášom. „V pondelok som kúpil látku a v utorok začal šiť. Všetko sme to zvládli v pokoji a bez stresov za štyri dni,” prezradil o svadobnej róbe návrhár Lukáš Kimlička. 

Viac ako tmavovláska bol tentoraz extravagantný jej životný partner. Braňo totiž zvolil pomerne ležérny štýl. Sako na jeden gombík, vyhrnuté nohavice a na nohách tenisky - v takomto outfite kráčal po Tamarinom boku do kostola. Okoloidúcim bolo hneď jasné, že tento ženích má vlastný štýl... 

Tamara Heribanová pôsobila trochu retro, Branislav Šimončík bol pomerne ležérnym ženíchom.
Zobraziť galériu (7)
Tamara Heribanová pôsobila trochu retro, Branislav Šimončík bol pomerne ležérnym ženíchom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu