Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zlý pohľad na rosničku Almásy: Zľakol by sa snáď každý!

Miroslavu Almásy poznáme ako milú a usmievavú ženu (vpravo). Sympatická rosnička však mala včera poriadne zlú náladu (vľavo). Zobraziť galériu (13)
Miroslavu Almásy poznáme ako milú a usmievavú ženu (vpravo). Sympatická rosnička však mala včera poriadne zlú náladu (vľavo).

BRATISLAVA – Practe sa mi z cesty! Markizácka rosnička Miroslava Almásy (38) sa televíznym divákom prihovára stále milým hlasom a s úsmevom na tvári. Mimo kamier sa však aj ona mení na obyčajnú ženu so starosťami a problémami. Včera, keď sme ju zastihli pri príchode do zamestnania, nás svojim výzorom poriadne zaskočila. Pohľad na mrzutú tvár krehkej blondínky totiž nebol vôbec príjemný.

Keď sa Miroslava Almásy včera popoludní objavila v priestoroch Markízy, bolo evidentné, že má poriadne zlú náladu. Či sa za ňou skrývala nechuť pracovať alebo sympatickú blondínku nahnevalo čosi iné, nevedno. Isté však je, že rosnička bola na úsmevy poriadne skúpa.

Almásy sa z parkoviska do budovy presunula so zamysleným pohľadom a zachmúrenou tvárou. Dojem mrzutosti umocňovalo aj bežné líčenie na jej tvári. U markizáčky sme predsa len zvyknutí na výrazný televízny mejkap, ktorý zakryje všetky nedostatky.  

O pár hodín neskôr sa však už na obrazovkách objavila stará dobrá Mirka. Šikovné ruky vizážistov sa postarali o to, že blondínka nevyzerala až tak strhane. Popri hlásení predpovedí počasia dokonca nezabudla ani na televíznych divákov, kvôli ktorým párkrát pozdvihla kútiky svojich úst. Alebo žeby ju potešila myšlienka na blížiaci sa víkend?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu