Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rosnička Almásy v Markíze ako zvodkyňa: Vypučila zadok, pohodila vlasmi a... všetky oči na nej!

Rosnička Mirka Almásy do práce zvolila poriadne zvodné šaty, ktorými pútala pozornosť všetkých navôkol. Zobraziť galériu (6)
Rosnička Mirka Almásy do práce zvolila poriadne zvodné šaty, ktorými pútala pozornosť všetkých navôkol. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Wau! Toto si zrejme povedali mnohí páni v areáli Markízy, keď sa pred bránami televízie objavila rosnička Miroslava Almásy (39). Dlhoročná tvár zo Záhorskej Bystrice sa totiž nahodila pred pár dňami do naozaj sexi outfitu. Svetlé obtiahnuté šaty nezvýraznili len blondínkine krivky, ale poodhaľovali aj jej rameno. No a keď k tomu pridala zmyselné pohľady a pohodenie vlasmi, upútala pozornosť všetkých navôkol.

Radosť pozerať! Rosnička Miroslava Almásy si na dokonalý výzor zjavne nepotrpí len pred televíznymi kamerami. Nedávno sa nám ju totiž podarilo zachytiť pri bránach Markízy, kde sa rozhodne bolo na čo pozerať. Rovnaký názor mali očividne aj prítomní páni, ktorí na krásnej blondínke mohli oči nechať.

No niet sa ani čomu čudovať. Známa tvár zo Záhorskej Bystrice sa totiž po areáli Markízy prechádzala nahodená v ľahučkých šatách zvýrazňujúcich jej zadoček. No nielen ten. Strih outfitu spôsobil aj zvodné poodhalenie moderátorkinho ramena. No a v kombinácii so zmyselnými pohľadmi a ladnými pohybmi mali páni o „zábavu“ postarané. Veď stačilo jediné nevinné pohodenie vlasmi a všetky oči boli na nej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu