Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Čakáte na zníženie úrokových sadzieb? S Nesto už nemusíte!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: NESTO)

Projekt Nesto sa rýchlo blíži k svojmu dokončeniu a sľubuje priniesť do Bratislavy mestské bývanie, moderný dizajn, funkčnosť a hlavne silnú susedskú komunitu. Tento inovatívny projekt, situovaný len 6 minút od centra Bratislavy, odzrkadľuje súčasné potreby mestských obyvateľov, ktorí túžia po blízkosti prírody a zároveň po aktívnom spoločenskom živote

Centrum komunity: Námestie v srdci Nesta

Hlavnou perlou prvej etapy je námestie, ktoré bude slúžiť ako centrálny priestor pre stretnutia, kultúrne podujatia, aj ako relaxačná zóna. Toto námestie je navrhnuté ako mestská obývačka - priestor, kde sa môžu obyvatelia stretávať, organizovať komunitné aktivity či malé podujatia. Kombinácia širokého spektra funkcií námestia z neho robí viac než len priestor - stáva sa dušou celého projektu.

Zeleň a bývanie v harmónii

Projekt kladie veľký dôraz na zelené plochy a tiché vnútrobloky, ktoré vytvárajú dokonalú symbiózu medzi mestským bývaním a prírodou. Inovatívny koncept predzáhradok ponúka obyvateľom nielen výhody tradičnej záhrady, ale aj komfort a bezpečie mestského bytu. S Nestom sa mestské bývanie mení na miesto, kde sa spája pohoda domova s prírodou a kde majú ľudia možnosť pestovať vlastné rastliny, relaxovať alebo tráviť čas s priateľmi a rodinou v súkromí svojej predzáhradky.

Priestranné byty, ale aj detské ihriská vo vnútroblokoch učarovali aj známej instagramovej dvojici ON vs ONA. Tí pri svojej návšteve vzorových bytov neváhali natočiť ďalšie zo série svojich vtipných videí z partnerského života. Nazrite aj vy prostredníctvom ich videa, čo už toto leto čaká na prvých obyvateľov v Neste.

Čakáte na zníženie úrokových
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: NESTO)

Dopravné riešenia

Vďaka nedávnej rekonštrukcii Kopčianskej ulice sa dostupnosť projektu výrazne zlepšila, čím sa Nesto stáva strategickým bodom pre bývanie i prácu. Pripojenie k diaľnici D2 a blízkosť letiska Schwechat zabezpečujú vynikajúcu dostupnosť a spojenie so svetom.

Teraz ešte dostupnejšie

S možnosťou financovania 10/90, kde stačí zaplatiť iba 10 % hodnoty bytu vopred a zvyšok až po kolaudácii, sa otvárajú dvere k jednoduchšiemu získaniu vlastného domova. Tento prístup je ešte príťažlivejší vďaka exkluzívnej ponuke dotovanej splátky hypotéky na úroveň 1,47 %, ktorá platí na prvých 24 mesiacov po načerpaní úveru.

Ponuka je limitovaná na obmedzený počet klientov a je platná pre úvery do výšky 80 % z kúpnej ceny, pričom garantuje nielen výrazné úspory, ale aj stabilitu a predvídateľnosť nákladov na bývanie v prvých rokoch. Svoju budúcnosť tak môžete plánovať bez zbytočného stresu z financií.

Navštívte Nesto už teraz

Nechajte sa inšpirovať a prídite sa už teraz na vlastné oči pozrieť, ako sa v Nesto prelína moderné bývanie s prirodzenou harmóniou a komunitným duchom. Tento jedinečný projekt otvára brány k novému spôsobu života v meste, kde kvalita života, udržateľnosť a súdržnosť komunity tvoria základné stavebné kamene.

Staňte sa aj vy súčasťou tejto vzrušujúcej cesty a zažite, čo to znamená žiť v mieste, kde sú susedia priatelia a domov je viac než len štyri steny.

Čakáte na zníženie úrokových
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: NESTO)

Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa súčasťou tohto výnimočného projektu. Navštívte jeden zo vzorových bytov a zažite, ako môže vyzerať váš budúci domov, kde každý detail bol navrhnutý s ohľadom na pohodu, udržateľnosť a kvalitu života.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu