Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Chuligánom, ktorí prepadli muža, hrozí až 8 rokov

KROMPACHY - Skupinu mladíkov vo veku od 14 do 26 rokov, ktorý tento týždeň napadli a následne okradli 31-ročného muža, už vyšetrovateľ obvinil.

Róbert M., Ivan G., Ondrej H., Marián H., Ján P., Igor H., Juraj G., Milan H. a Zdeno T. (všetci z Krompách okres Spišská Nová Ves) muža prepadli keď sedel v odstavenom Peugeote. Páchatelia najskôr začali do auta kopať a búchať a keď muž z vozidla vystúpil, tak ho fyzicky napadli a spôsobili mu ľahšie zranenia.

Z vetrovky mu ukradli peňaženku s finančnou hotovosťou asi sedem eur, 200 korún (6,63 €), osobné doklady a doklady od vozidla. Z auta mu ukradli rôzne elektrické ručné náradie, čím mu spôsobili škodu v celkovej výške asi 300 € (9 038 korún) a poškodením vozidla škodu vo výške 332 € (asi 10-tisíc korún).

Obvinení Milan H. a Igor H. boli umiestnení v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu, ostatní sú stíhaní na slobode. Hrozí im trest tri až osem rokov, v prípade mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu. Informácie poskytla zástupkyňa košického policajného hovorcu Mésarová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu