Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hrôzostrašný pohľad! Hasiči vytiahli z Liptovskej Mary mŕtveho muža

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Hrôzostrašný pohľad sa naskytol policajtom pri Liptovskej Mare. Z vody v stredu vytiahli telo mŕtveho muža. Telo si všimli rybári.

Mŕtveho muža našli policajti v stredu 8. mája v Liptovskej Mare. Podľa informácií noviny.sk si telo mali všimnúť rybári, ktorí po hladine plávali na člne. Policajti okamžite zavolali na pomoc hasičov, s ktorými spoločne telo vytiahli. Podľa očitých svedkov sa malo telo muža nachádzať blízko obľúbenej lokality pri kostolíku. 

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Telo sa nachádzalo približne 15 metrov od brehu, v trojmetrovej hĺbke. Za pomoci motorového člna, sme osobu prepravili na breh, kde sme ju odovzdali polícii," informáciu potvrdil riadici dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláči. Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil a nariadil pitvu.

Pravdepodobne sa jedná o nezvestného, po ktorom polícia na Liptovskej Mare pátrala ešte v piatok 3.5. 2024. V Sielnickej zátoke si rekreanti vtedy všimli poskladané oblečenie. Okamžite preto kontaktovali záchranné zložky. Tí vykonali pátraciu akciu avšak bez úspechu. Mŕtveho rybári našli na protiľahlej strane od Sielnickej zátoky.

Viac o téme: TeloPolícia Liptovská Mara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu