Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

MIMORIADNE Vo vodnej nádrži našli mŕtve telo! Samovraždu mal spáchať opitý vodič, ktorý zavrel cestujúcich v autobuse

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

DEDINKY - Na hladine vodnej nádrže Palcmanská Maša pri obci Dedinky v rožňavskom okrese bolo v stredu (20. 3.) objavené telo muža bez známok života. Podľa našich informácií malo ísť o opitého vodiča autobusu, ktorý ušiel a cestujúcich nechal v dopravnom prostriedku zatvorených.

Mužské telo na hladine vodnej nádrže bolo spozorované v popoludňajších hodinách, na breh ho vytiahli hasiči. Po vykonaní potrebných úkonov polícia telo stotožnila ako 55-ročného muža z okresu Rožňava.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Obhliadajúci lekár na mieste predbežne nevylúčil cudzie zavinenie, aj keď na osobe nenašiel známky cudzieho zavinenia, na zistenie presnej príčiny smrti bolo preto nariadené vykonanie zdravotno-bezpečnostnej pitvy," skonštatovala Ivanová. Ako dodala, vzhľadom na citlivosť prípadu a z úcty k pozostalým osobám nebude polícia k prípadu poskytovať podrobnejšie informácie. Polícia vo veci začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová

Opitý vodič zavrel v autobuse desiatich cestujúcich

Podľa našich informácií malo ísť o 55-ročného vodiča, ktorý opitý šoféroval autobus. Cestujúcim sa jeho pohyby nezdali, a preto na muža zavolali políciu. Ten, keď sa to dozvedel, zobral tržbu a z dopravného prostriedku ušiel. Cestujúci tam ostali zatvorení. 

"Autobus nechal stáť na rázcestí v obci Háj, tržbu z autobusu vzal so sebou, zabuchol za sebou dvere a vybral sa pešo preč smerom na obec Turňa nad Bodvou. Cestujúcim sa za pomoci núdzového tlačidla podarilo dvere otvoriť a vystúpiť z autobusu," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Dve osoby z miesta odišli, osem ich čakalo na príchod policajnej hliadky.

Policajti vypátrali 55-ročného vodiča v Turni nad Bodvou a o 18.45 h ho podrobili dychovej skúške s výsledkom 0,71 promile. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz. "Ďalšia jazda mu bola zakázaná a o jeho treste za jazdu pod vplyvom alkoholu rozhodne správny orgán, s čím sa stotožnil aj službukonajúci prokurátor," skonštatovala v tom čase hovorkyňa.

Viac o téme: SmrťTeloPolícia Nález Krimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu